reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
A ja mam jeszcze pytanie odnośnie mierzenia temperatury czy gin zwraca na te Wasze wykresy uwagę czy to tylko dla Was, żeby wiedzieć czy warto testować czy nie?
Moja gin nie zwraca uwagi wcale. Mówi, że to dla mnie pomoc, dla niej 0,2 stopnia to normalne wahania 🤷‍♀️ ona ma moje wyniki krwi i monitoring temp jej nie interesuje bo to nie jest wskaźnik owu w 100% pewny 🤷‍♀️

Moja gin nie zwraca uwagi wcale. Mówi, że to dla mnie pomoc, dla niej 0,2 stopnia to normalne wahania 🤷‍♀️ ona ma moje wyniki krwi i monitoring temp jej nie interesuje bo to nie jest wskaźnik owu w 100% pewny 🤷‍♀️
Dzięki, w takim razie już wiem że mierzenie temperatury nie jest dla mnie 😉 przynajmniej teraz, może kiedyś zmienię zdanie

no twarda miękka to i ja wiem :D tyle,że mam tyłozgięcie i mi się ''zlewa'' a nie bedę się tak badała bo się uszkodzę jeszcze :)
Bo przy tylozgieciu jest jakby odwrotnie. Mi na owulacje się robiła taka że mogłam jej dosięgnąć. Ale była mieciutka i prawie zła a z pochwa. Na okres mi się znów miękka robiła, ale nie aż tak jak przy owu, ale zamiast iść w dół to unosił się do góry 😂

reklama
Bo przy tylozgieciu jest jakby odwrotnie. Mi na owulacje się robiła taka że mogłam jej dosięgnąć. Ale była mieciutka i prawie zła a z pochwa. Na okres mi się znów miękka robiła, ale nie aż tak jak przy owu, ale zamiast iść w dół to unosił się do góry 😂
no własnie czytałam,że przy tyłozgięciu jest wszystko na odwrót. Ale doczytałam też coś o wypadaniu macicy ;/ . a jak się czujesz ?:)

Do góry