reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Mi tez lekarz od niepłodności mowil ze w dowolnym dniu cyklu.
Z tego co kojarzę nawet tabletki anty możesz brać i zbadać amh

Tak tez mi się wydawało. No na logikę rezerwa jajnikowa jest taka sama w czasie miesiączki, przed lub po owu w danym miesiącu. Napewno będzie inna za rok, po kilku cyklach, za 10 lat, napewno była inna 5 lat temu, ale w ciągu samego jednego pojedynczego cyklu chyba nie robi różnicy [emoji2368] a tabletki hamują owulacje, wiec przez czas ich brania rezerwa jajnikowa powinna pozostawać na tym samym poziomie [emoji849]

Dzięki za informacje. Wydaje mi się, ze tak mówiła moja gin, ale nie pamiętałam, a jednak lekarz od niepłodności jest jeszcze lepszym źródłem informacji [emoji3526]

reklama
Tak tez mi się wydawało. No na logikę rezerwa jajnikowa jest taka sama w czasie miesiączki, przed lub po owu w danym miesiącu. Napewno będzie inna za rok, po kilku cyklach, za 10 lat, napewno była inna 5 lat temu, ale w ciągu samego jednego pojedynczego cyklu chyba nie robi różnicy [emoji2368] a tabletki hamują owulacje, wiec przez czas ich brania rezerwa jajnikowa powinna pozostawać na tym samym poziomie [emoji849]

Dzięki za informacje. Wydaje mi się, ze tak mówiła moja gin, ale nie pamiętałam, a jednak lekarz od niepłodności jest jeszcze lepszym źródłem informacji [emoji3526]
hmm 🤔🤔 mi dwuch lekarzy w klinice leczenia nie płodności kazało to badanie robić między 2 a 5dc. Ja już zglupialam 🤦‍♀️mi się rezerwa jajnikowa zmieniła w ciągu 14 miesięcy z 1.97 zeszła mi na 1.34 🤷‍♀️

Pewnie co lekarz to inaczej interpretuje badanie. Piszą, że amh dowolny dzień cyklu.

Załączniki

• Screenshot_20201120_075832_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20201120_075832_com.android.chrome.jpg
    657 KB · Wyświetleń: 58
Nie ma czego gratulować..
Chyba wszystkie testy jakie kupuje z różnych firm mają kreskę kontrolną bo za każdym razem są cienie. Jeszcze 2 dni dupka, @ i nowy cykl [emoji123] nie poddajemy się, nie załamujemy przyjmujemy wyzwanie [emoji123][emoji123][emoji123]
Na płytkowym niby coś przebija, ale wydaje się jakby to była testowa [emoji2368] na drugim nic nie widzę [emoji2368] czekam za testem z porannego [emoji16] i będę wtedy gratulować [emoji6]

reklama
A powiedzcie mi jak to jet z określaniem cyklu starań. Czy liczycie każdy od kiedy się nie zabezpieczacie czy od momentu świadomego starania, sprawdzania owu itp
Ja liczę od momentu rozpoczęcia starań w ogóle, czyli wtedy kiedy zaczęłam robić testy itd i w ogóle liczyć na te ciążę 😜 bo wcześniej też się nie zabezpieczaliśmy w ogóle, jedynie nie było finału w środku.

Do góry