reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

A to długa historia. 😂 Dziewczyny znają. W skrócie. Podejrzenie pozamacicznej, plamienie, krwawienie, pozytywny test na covid. Od lekarza na zakaznym dowiedziałam się że najlepiej by dla mnie było jakbym poronila 🤦‍♀️ 3 dni temu mialam atak kolki nerkowej na dokładkę. Wysiadam😂 a dziś zrobiłam przeciwciała i wygląda na to że korony nie miałam 🙈🙊🙉
Oj to tym bardziej życzę aby było dobrze, ale takie coś od lekarza usłyszeć, no nie wyobrażam sobie😡 kiedy masz wizytę?

reklama
A to długa historia. 😂 Dziewczyny znają. W skrócie. Podejrzenie pozamacicznej, plamienie, krwawienie, pozytywny test na covid. Od lekarza na zakaznym dowiedziałam się że najlepiej by dla mnie było jakbym poronila 🤦‍♀️ 3 dni temu mialam atak kolki nerkowej na dokładkę. Wysiadam😂 a dziś zrobiłam przeciwciała i wygląda na to że korony nie miałam 🙈🙊🙉
Czeski film 😁 oby teraz było już tylko z górki 🙈✊

Też mam tyłozgięcie i żadnej ciąży lekarz nie umiał znaleźć. Po próbach się udało [emoji3]
Życzę Ci dużo zdrówka kobito, dobrze, że to wszystko wytrzymałaś!!
Jestem. Cały czas byłam. Tylko nie mogli jej znaleźć. Na zakaznym mi powiedzieli, że to przez tylozgiecie macicy. I to ze ciąża jest o tydzień młodsza niż z daty miesiączki wychodzi

@Silence85 mi przez silne tyłozgięcie lekarz odmówił badania i potwierdził ciążę dopiero w 9 tygodniu, także tego... a potem inny się pytał, czemu tak późno się zgłosiłam. Rynce opadają na tych lekarzy czasem. A z tym wirusem to tylko potwierdzasz, jak wielkie g ... pokazują te ich testy...

No i @ ciągle nie mam. Testu też nie 😁 Podoba mi się to bycie w niewiedzy nawet.

reklama
@Silence85 mi przez silne tyłozgięcie lekarz odmówił badania i potwierdził ciążę dopiero w 9 tygodniu, także tego... a potem inny się pytał, czemu tak późno się zgłosiłam. Rynce opadają na tych lekarzy czasem. A z tym wirusem to tylko potwierdzasz, jak wielkie g ... pokazują te ich testy...

No i @ ciągle nie mam. Testu też nie 😁 Podoba mi się to bycie w niewiedzy nawet.
Miałam badanie 2 tygodnie temu i macica się już naprostowala. Po porodzie pewnie wróci do tyłu 😂 po dwóch poprzednich porodach wróciła 🙈
Trzymam kciuki za testowanie ❤️
Rozważam prowadzenie ciąży prywatnie. Z usg zaczęłam 9 tydzień z miesiączki pojutrze zacznę 10. A nawet skierowania na wyniki nie dostałam, ani książeczki ciąży mi nie założyli.

Do góry