reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Też mam tyłozgięcie i żadnej ciąży lekarz nie umiał znaleźć. Po próbach się udało [emoji3]
Życzę Ci dużo zdrówka kobito, dobrze, że to wszystko wytrzymałaś!!
To tyłozgięcie też masz? O rany boskie, słabi mnie już od tego wszystkiego[emoji86] Za dużo informacji jak na jeden dzień[emoji13] Ty to masz życie pełne wrażeń Mamba [emoji57]
Trzymam kciuki za ten cykl[emoji1695]

Miałam badanie 2 tygodnie temu i macica się już naprostowala. Po porodzie pewnie wróci do tyłu 😂 po dwóch poprzednich porodach wróciła 🙈
Trzymam kciuki za testowanie ❤
Rozważam prowadzenie ciąży prywatnie. Z usg zaczęłam 9 tydzień z miesiączki pojutrze zacznę 10. A nawet skierowania na wyniki nie dostałam, ani książeczki ciąży mi nie założyli.

Jesteś z moich okolic, o ile dobrze kojarzę. W Zdrojach dwa razy rodziłam. Czas zmienić lekarza. Choć ja też w ostatniej ciąży miałam pierwsze skierowanie jakoś w 12 tygodniu. Tak po UK-owemu 😂

Jesteś z moich okolic, o ile dobrze kojarzę. W Zdrojach dwa razy rodziłam. Czas zmienić lekarza. Choć ja też w ostatniej ciąży miałam pierwsze skierowanie jakoś w 12 tygodniu. Tak po UK-owemu 😂
Mieszkam niedaleko Szczecina 😉 zobaczę co będzie na wtorkowej wizycie. Ja dwa razy w Pyrzycach rodziłam.

@Gryfin pewnie ktoś odpisał, bo ja, wszystkiego nie czytam.
D zdecydowanie do podniesiania. Polecam te kropelki niżej. Albo tabletki ale to 4-5tys, ja biorę 5 tys i nie mam za, wysokiego poziomu. Żelazo też ciut bym podniosła soczek z buraków 🤪🤮
B12 dosyć ładnie możesz brać, ale to jeśli chcesz.

Załączniki

• Screenshot_20201113_143512_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20201113_143512_com.android.chrome.jpg
    222 KB · Wyświetleń: 53
D zdecydowanie do podniesiania. Polecam te kropelki niżej. Albo tabletki ale to 4-5tys, ja biorę 5 tys i nie mam za, wysokiego poziomu. Żelazo też ciut bym podniosła soczek z buraków [emoji2957][emoji2961]

Zgadzam się. Ja biorę w sumie 4 tys jednostek a wyniki są dobre.
IMG_3853.jpg

D zdecydowanie do podniesiania. Polecam te kropelki niżej. Albo tabletki ale to 4-5tys, ja biorę 5 tys i nie mam za, wysokiego poziomu. Żelazo też ciut bym podniosła soczek z buraków 🤪🤮
Sok z buraków 😋😋🤤🤤 buraaaaczki 🤤 uwielbiam 😁😜

reklama
Do góry