reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

U mnie podobnie i nie wiem czy to wina dupka czy co 🤷 piersi zawsze bolaly do dnia okresu, a od wczoraj nie bolą. Brzuch okresowo zawsze też, a teraz jakby bardziej ciągnięcie co jakich czas aż mnie nogi bolą i kręgosłup czasem. Pytanie czy to @ daje takie dziwne objawy? Jutro powinnam dostać okres. Test robiłam w czwartek w dzień kiedy miałam odstawić dupka, ale nic nie było więc teraz już zgłupiałam 🙈
Ja mam ten test, który wcześnie wykrywa ciąże w Rossmanie promka była :p ale jeszcze nie mam odwagi robić.

reklama
Tak i wiosna też, ostatnie moje pobyty na SOR listopad 2019, maj 2020 i teraz znowu listopad :( Czy Ty też chorujesz na arytmie? Ja teraz będę brała isoptin sr 120. Czy bierzesz jakieś leki?

Tak, ale chyba nie w jakiejs bardzo poważnej postaci choć właśnie w październiku 2 lata temu wylądowałam na jakiś czas w szpitalu na intensywnej [emoji6] i od tego czasu zauważyłam ze zawsze październik listopad objawy się mocno pogarszają, w pozostałej części roku sytuacja jest w miarę opanowana. Byłam na metocardzie i suplementacji potasu ale póki co na czas starań kardio powiedział, żeby metocard odstawić, nie wiem czemu [emoji2368] pomagają mi trochę regularne ćwiczenia oddechowe, obniżają przy okazji trochę tętno, które mi chyba po odstawieniu poszło w górę. Chucham i dmucham na siebie bo jak teraz trafić do szpitala w tych czasach [emoji2356] byle do grudnia, wierze ze później będzie lepiej [emoji110]

Powiedzcie mi dziewczyny jak to jest, że przed staraniem się od dzidziusia, objawy PMS występowały 3 dni przed planowaną miesiączka, a teraz już od ponad tygodnia, ból w podbrzuszu, piersi jakby miały wybuchnąć i ogromny ból głowy :(

Odebrałam wyniki FSH, LH i estradiolu. Niby wszystko w normie, ale stosunek LH do FSH niski. Niby poniżej 0,6 to niewydolność przysadki a ja ma 0,67- blisko. TSH i FT3, FT4, antyTPO, antyTG tez w normie, mogę powiedziec ze wartości ciut niższe niż w wynikach ze stycznia. Jeszcze zostało zbadanie w 20 dc progesteron i prolaktyna i zapisze się na wizytę- niech łyknie na badania i sprawdzi podwozie [emoji16]
Jeszcze 4 tyg i mąż już cały czas będzie w domu [emoji1320] Koniec delegacji! Jestem mega szczęśliwa [emoji3060] i takim nastrojem zaczynam dzisiejszy dzień [emoji4]

Mój powtarza: spokojnie jak wrócę zwiększymy częstotliwość seksu i będziemy w ciazy [emoji12]

Zrob sobie AMH. Ten stosunek lh do fsh mnie sie nie podobalby. :(

reklama
Do góry