mariaantonina96
Fanka BB :)
Fajnie by było, wtedy bym sie może przestała aż tak wściekac na to jak się czuje hehJa w tym cyklu co zaszłam tak miałam objawy PMS 8-9 dni przed @
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Fajnie by było, wtedy bym sie może przestała aż tak wściekac na to jak się czuje hehJa w tym cyklu co zaszłam tak miałam objawy PMS 8-9 dni przed @
Bo przed staraniami nasze myśli były skupione na innych rzeczach, więc nie szukałyśmy jakiś sygnałów teraz jak się staramy to każde ukłucie itd daje nam nadzieję, że się udało dodatkowo nasza głowa nie pomaga bo ściągamy do siebie objawyPowiedzcie mi dziewczyny jak to jest, że przed staraniem się od dzidziusia, objawy PMS występowały 3 dni przed planowaną miesiączka, a teraz już od ponad tygodnia, ból w podbrzuszu, piersi jakby miały wybuchnąć i ogromny ból głowy
Dokładnie, chora ludzka głowa i nie da się tego wyłączyćBo przed staraniami nasze myśli były skupione na innych rzeczach, więc nie szukałyśmy jakiś sygnałów teraz jak się staramy to każde ukłucie itd daje nam nadzieję, że się udało dodatkowo nasza głowa nie pomaga bo ściągamy do siebie objawy
Witam się w 1dc[emoji2322]
Witam się w 1dc[emoji2322]
cześć dziewczyny ! jak samopoczucia ? miłego dnia