reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

cześć dziewczyny ! jak samopoczucia ? :) miłego dnia ;)
Cześć! U mnie całkiem dobrze. :) Facet postanowił obudzić mnie "przytulankami". Ledwo skończyliśmy, wstała córka. W ostatniej chwili się wyrobiliśmy wręcz, haha. :D Do dni płodnych jeszcze trochę oczywiście. ;)
I ja się witam w 1dc.

przez jakiś czas Was tylko podglądałam, ale chyba czas się przywitać.
Witaj! :) Napisz coś o sobie. Masz już dzieci? Który to cykl starań? :)

reklama
Nie ma na to mojej zgody [emoji36]
Nowy cykl nowe mozlowosci [emoji16][emoji16]
Szykowałam się psychicznie na ten moment od dnia owulacji kiedy to musieliśmy przerwać starania przez infekcje męża. Wtedy była rozpacz ale teraz naprawdę jest dobrze. Cieszę się, że @ już jest bo w końcu zaczął sie cykl, w którym zaczniemy się starać tak jak trzeba [emoji847][emoji7]
Mam ogromną nadzieję, że przed świętami zobaczę upragnione II. Tego sobie i wszystkim Wam życzę z całego serca[emoji173]

Szykowałam się psychicznie na ten moment od dnia owulacji kiedy to musieliśmy przerwać starania przez infekcje męża. Wtedy była rozpacz ale teraz naprawdę jest dobrze. Cieszę się, że @ już jest bo w końcu zaczął sie cykl, w którym zaczniemy się starać tak jak trzeba [emoji847][emoji7]
Mam ogromną nadzieję, że przed świętami zobaczę upragnione II. Tego sobie i wszystkim Wam życzę z całego serca[emoji173]

Trzymam kciuki, aby ten cykl był dla Ciebie owocny [emoji3590]

Hej Hej. I ja witam się w sobotnie przedpoludnie. U mnie pogoda już od dawna nierozpieszcza, brakuje mi słońca ale czego się spodziewać o tej porze roku. Bardzo bym chciała żeby było śniegu po kolana i mróz, taka prawdziwa zima jak w latach '90. Może wtedy człowiek by też inaczej funkcjonował. Po za tym u mnie 4dc. Samopoczucie też mało ciekawe bo ciągle myślę o tej swojej tarczycy. Nigdy nie miałam z nią problemów a teraz te wyniki mało fajne [emoji17] czekam jeszcze na wynik testosteronu, prolaktyne, lh i fsh. Ciekawe czy tam mnie coś zaskoczy. Wyniki pewnie w poniedziałek albo wtorek.
cześć dziewczyny ! jak samopoczucia ? :) miłego dnia ;)

Hej Hej. I ja witam się w sobotnie przedpoludnie. U mnie pogoda już od dawna nierozpieszcza, brakuje mi słońca ale czego się spodziewać o tej porze roku. Bardzo bym chciała żeby było śniegu po kolana i mróz, taka prawdziwa zima jak w latach '90. Może wtedy człowiek by też inaczej funkcjonował. Po za tym u mnie 4dc. Samopoczucie też mało ciekawe bo ciągle myślę o tej swojej tarczycy. Nigdy nie miałam z nią problemów a teraz te wyniki mało fajne [emoji17] czekam jeszcze na wynik testosteronu, prolaktyne, lh i fsh. Ciekawe czy tam mnie coś zaskoczy. Wyniki pewnie w poniedziałek albo wtorek.
No z tą zimą racja :) mój mały jeszcze śniegu nie widział w zasadzie a 6 lat ma 😂😂 . Zawsze coś wyjdzie na badaniach ehh ....

Sama tęsknie za taka zima [emoji20] co Ci wyszło na badaniach? Bo nie pamietam, albo przeoczyłam.

reklama
Czy Ty również zawsze w okolicach października j listopada masz pogorszenie objawów arytmii?
Ja też mam arytmię ale nigdy bardziej się w to nie wgłębiałam. Nie biorę leków bo lekarz mowil, że musiałabym brać cały czas więc zrezygnowałam. Wstyd mówić ale jedną z moich przyjemności jest 🚬. Nie ćwiczę żadnego cardio bo by mnie to dobiło tylko normalnie ćwiczenia zdrowotne, przyzwoita dieta i jakoś to leci.

Do góry