reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

mój test owu sprzed 10 minut , pewnie za 2 dni będzie pozytyw a mnie tak jajnik rwie. już kilka miałam wadliwych więc ... używałyście może tych z rosmanna facelle ? Bo mam zamiar je dzisiaj zakupić ;)
Zobacz załącznik 1196848
Ja używam tych :) kreski sa wyrazne i sie nie zawiodlam na nich
1604487104663.jpeg

reklama
Z facelle ja bym nie kupowała, u mnie się nie sprawdziły miałam wrażenie że są słabej jakości, ale może po prostu mi się trefna partia trafiła 🙄 za to bardzo Ci polecam te, są troszkę droższe ale stosuje je od 3 cykli i pięknie pokazują kreski 👍
no i takie sobie zakupię a raczej J pójdzie do apteki czy rossmanna mi się dzisiaj nic wgl nie chce :/. nawet apetytu nie mam

Ja używam tych :) kreski sa wyrazne i sie nie zawiodlam na nich
no tu Gryfin poleciła więc jak i Ty to jestem podwójnie pewna i zadowolona, dziś mam biały lepki śluz czyli zapowiada owulację dlatego taki test jak zdjęcie wyżej co wrzuciłam ale kreska generalnie już na poziomie więc działamy dzisiaj,jutro,pojutrze itd :D

reklama
Do góry