PaulinaMalina91
Fanka BB :)
Oby oby! Z nerwow to ja dzisiaj nie zasne
oby była 2 kreseczka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
oby była 2 kreseczka
Mnie też tak boli że się nawet usiąść nie da. A jak się za szybko wstanie to już w ogóle z bolu nie idzie wytrzymac. Od zawsze tak mam [emoji6]też tak myślę bo jajniki to już mi tak ześwirowały,że na dupie za przeproszeniem nie mogę siadać. Czy to jest normalne ? [emoji848]
W tym miesiącu tez miałam bardzo bolesna owulacje choć przyznam szczerze to tego bolu nie związałam z owu, a dzien pozniej lekarz potwierdził ciałko zolteteż tak myślę bo jajniki to już mi tak ześwirowały,że na dupie za przeproszeniem nie mogę siadać. Czy to jest normalne ?
A jak Twój śluz teraz wygląda?Właśnie jakoś tak dziwnie, bo mnie lekko w podbrzuszu tak yyy rwie? Nie wiem nawet jak to nazwac, bo nigdy tak przed @ nie mialam [emoji14] temperature mam 37,1 i do tego dzisiaj cały czas leze w łóżku, bo jakoś sił mi na wszystko brak, ale zobaczymy jutro
Ja mam czasami takie owulację że nic nie czuję za bardzo, ewentualnie delikatne kłucia, ale w tym cyklu to jakby mnie ktoś rozpruwał od środka na szczęście są to krótkie epizody po chwili wszystko wraca do normyMnie też tak boli że się nawet usiąść nie da. A jak się za szybko wstanie to już w ogóle z bolu nie idzie wytrzymac. Od zawsze tak mam [emoji6]
aaa myślałam,że mój organizm całkowicie płata mi figle pocieszające to jest ale upierdliwe :/Mnie też tak boli że się nawet usiąść nie da. A jak się za szybko wstanie to już w ogóle z bolu nie idzie wytrzymac. Od zawsze tak mam [emoji6]
To u mnie ten ból trwa zwykle cały dzień, czasem 2[emoji849] akurat w tym cyklu boli już 2 dzieńJa mam czasami takie owulację że nic nie czuję za bardzo, ewentualnie delikatne kłucia, ale w tym cyklu to jakby mnie ktoś rozpruwał od środka [emoji33] na szczęście są to krótkie epizody po chwili wszystko wraca do normy [emoji106]
A jak Twój śluz teraz wygląda?
A jak Twoje cykle? . Który dpo? U mnie niby 13dpo ale śluz wodnisty.. Także raczej nic z tegoGesty biały, nie lepki chyba tak to moge opisać
słuchaj już z białego śluzu przeradza sie w płodny rozciągliwy jest . pewnie owu wieczorkiem będzieJak dla mnie on juz dzisiaj popołudniu może byc pozytywny ☺