reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Ja też mam jakąś depresję teraz [emoji24] Mam dosyć tych starań i ciągłych zawodów. Nie mam już nadziei. Może, nowy ginekolog coś poradzi i w badaniach coś wyjdzie, bo przynajmniej będziemy wiedzieć, że coś jest nie tak i może da się wyleczyć.
Co do załamania psychicznego chyba tez to przechodzę, brak ciąży ciagle z tym komplikacje ( torbiele i przedłużające sie cykle) do tego w pracy niestety i na nas paslo przygotowują plan restrukturyzacji i redukcji zatrudnienia wiec ta ciąża była by teraz jeszcze bardziej wyczekiwana... a tu jak zwykle pod górkę 😢

Dziewczyny zaczyna mnie bolec brzuch jak na okres i zaczynaja się krosty na buzi, do okresu tydzień, czuje ze nic z tego nie będzie 😤 Naomi widać ! ❤️❤️❤️
Ja tez zawsze mam takie odczucie ze jak zaczyna mnie wysypywać na twarzy to znaczy ze cykl znowu nieudany 😑
Jednak trzymam kciuki żeby to nie był okres a fasolek 🤗

emoji1787.png
emoji1787.png
emoji1787.png
U mnie to samo. Jestem po 5 stratach i nie mam takiego parcia na "robienie" dziecka. Po prostu kochamy się wtedy kiedy jest ochota. Testy mi zostały to robię bo szkoda żeby leżały
emoji85.png
a temperaturę mierze żeby zobaczyć czy się pokrywa z testami bo nie mam możliwości zrobienia progesteronu i chodzenie na monitoring.
Ja parcie mam, nie może się to wlec w nieskonczonosc. Teraz ze wsparciem lekarza może cos sie wyjasni. Chociaz przeraza mnie jakakolwiek sluzba zdrowia, bo ja z tych co nigdy w zyciu nie byla chora wiecej niz 2 dni... 😅
Ja wiem, ze gdybym zostawila to samemu sobie, to nawet za 10 lat by sie nie udalo, bo u nas wypada tak, ze w plodne albo nie ma ochoty albo nie ma jak hahaha 🤷‍♀️

Ja tez zawsze mam takie odczucie ze jak zaczyna mnie wysypywać na twarzy to znaczy ze cykl znowu nieudany 😑
Jednak trzymam kciuki żeby to nie był okres a fasolek 🤗
Dziękuje ! Co prawda wczoraj gmerałam przy buzi wiec wiadomo jak to jest 🙄 niby się nie nastawiam ale czuje ze lipa i musiałam to gdzieś napisać
Mnie w ostatnich cyklach bardziej wywalało około owulacji, a tym razem tydz przed @ wyskoczyły pryszcze
u mnie pryszcze zawsze wyskakują ale co do brzucha to boli dopiero 2 dnia okresu. Ale ostatnio przez te moje wymysły na temat ciąży wszystko mi się pozmieniało 😂 no nic zobaczymy za ok tydzień jak przywita mnie @

reklama
Dziewczyny zaczyna mnie bolec brzuch jak na okres i zaczynaja się krosty na buzi, do okresu tydzień, czuje ze nic z tego nie będzie 😤 Naomi widać ! ❤❤❤
Jezeli Cie to pocieszy to w pierwszej ciazy bylam okropnie obsypana na twarzy 🙌🏻 jak to mowia - dopoki nie ma okresu to pilka w grze 😉

Do góry