K
Katijah
Gość
I takie stwierdzenie mi się podobaJezeli Cie to pocieszy to w pierwszej ciazy bylam okropnie obsypana na twarzy jak to mowia - dopoki nie ma okresu to pilka w grze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I takie stwierdzenie mi się podobaJezeli Cie to pocieszy to w pierwszej ciazy bylam okropnie obsypana na twarzy jak to mowia - dopoki nie ma okresu to pilka w grze
Mnie tez !!! ej od razu mi lepiejI takie stwierdzenie mi się podoba
Ja to jestem szczęśliwa że go dostałam chociaż w tym wszystkim jeden plus.Ale ja sie juz okresu nie moge doczekac.
Zazdraszczam [emoji2957]
Nie nie. Ja dostałam jak w zegarku na 16dpo owu była 15dc.Witaj w gronie tych, które w październiku będą miały 2 kreski [emoji16] czy to Ty miałaś teraz wydłużony cykl?
Zdziwiło mnie to że okres dostałam i temperatura ruszyła do góry [emoji1787]O kurde [emoji85]
Nie nie. Ja dostałam jak w zegarku na 16dpo owu była 15dc.
Na październik może się skusze bo termin na lipiec a wtedy mam urodziny [emoji16]
[emoji1787][emoji1787] To w tym cyklu trzeba wstać wcześniej i działać. Który masz dc?Mylicie mi się [emoji87][emoji85][emoji28] mi się marzył majowy termin, ale zaspaliśmy [emoji23]
[emoji1787][emoji1787] To w tym cyklu trzeba wstać wcześniej i działać. Który masz dc?
Trzeba próbować ją też zmieniłam lekarza i bardzo się cieszę bo ta obecna zaczęła coś działać i to szybko najpierw monitoringi okazało się że owulacji nie mam przepisała leki, ale i tak jakoś jestem poddana.. Dzisiaj zaczęły się bulgoty w dole brzucha zawsze tak mam po owu i niestety zwiastuje u mnie to @także myślę że nic z tego.. Jeszcze dam sobie szanse w październiku, jeśli znów się nie uda rezygnuje z jakich kolwiek leków.. TrudnoJa też mam jakąś depresję teraz [emoji24] Mam dosyć tych starań i ciągłych zawodów. Nie mam już nadziei. Może, nowy ginekolog coś poradzi i w badaniach coś wyjdzie, bo przynajmniej będziemy wiedzieć, że coś jest nie tak i może da się wyleczyć.