reklama
Hejka, ja miałam strasznie ciężka noc. Od 22 w odstępach Czasowych miałam 3 "ataki" bólu brzucha taki jak by skurcz . Trwały bardzo krótko bo z 2 min max . A po tym nie mogłam wylezec bo kręgosłup mnie bolał... Nie wiem co to było ale pół nocy nie spałam..
Sherlook
Fanka BB :)
Ja też mam jakąś depresję teraz [emoji24] Mam dosyć tych starań i ciągłych zawodów. Nie mam już nadziei. Może, nowy ginekolog coś poradzi i w badaniach coś wyjdzie, bo przynajmniej będziemy wiedzieć, że coś jest nie tak i może da się wyleczyć.
WidacHej, widzicie coś tutaj?
Ale ja sie juz okresu nie moge doczekac.Dzień dobry. Witam się 1.10 i również 1dc [emoji12]
Zazdraszczam
coca
Dzień dobry. Witam się 1.10 i również 1dc [emoji12]
Witaj w gronie tych, które w październiku będą miały 2 kreski [emoji16] czy to Ty miałaś teraz wydłużony cykl?
K
Katijah
Gość
O kurdeDzień dobry. Witam się 1.10 i również 1dc [emoji12]
coca
Ja też mam jakąś depresję teraz [emoji24] Mam dosyć tych starań i ciągłych zawodów. Nie mam już nadziei. Może, nowy ginekolog coś poradzi i w badaniach coś wyjdzie, bo przynajmniej będziemy wiedzieć, że coś jest nie tak i może da się wyleczyć.
Obecna aura za oknem nie pomaga i nie napawa optymizmem. Sama po sobie widzę ze jakoś mam niechęć do wszystkiego. Nie mam dobrej rady, ale mam nadzieje, ze uda Ci się znaleźć w sobie motywacje, nie poddać się w walce o swoje marzenia i ze nowy gin Ci w tym pomoże [emoji3531]
reklama
K
Katijah
Gość
Mnie też bolał brzuch, albo mi się to śniłoHejka, ja miałam strasznie ciężka noc. Od 22 w odstępach Czasowych miałam 3 "ataki" bólu brzucha taki jak by skurcz . Trwały bardzo krótko bo z 2 min max . A po tym nie mogłam wylezec bo kręgosłup mnie bolał... Nie wiem co to było ale pół nocy nie spałam..