reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Też pamiętam że jeszcze jako nastolatka raz przez całe 2 miesiące wakacji nie miałam @. Nie mam pojęcia co było przyczyną
I co się wtedy w lutym okazało? Ja raz w życiu miałam cykl ponad 50 dni, ale miałam 16 lat i w sumie do tej pory nie wiem co to się wydarzyło, sytuacja już się nie powtórzyła na szczęście.

reklama
Jest jeszcze tyle czynników wpływających na zapłodnienie, że sama owulka to pikuś. Ale oczywiście życzę, żeby kolejny cykl był owocny [emoji8]

Będzie dobrze [emoji8]

Trzeba myśleć pozytywnie [emoji8]

Zgadzam się że jest dużo czynników ale też owulacja jest najważniejszym z nich moim zdaniem... Przynajmniej ja jak się dowiedziałam o PCOS i że sporo moich ostatnich cykli mogło być bezowulacyjnych to nagle reszta straciła na aż takim znaczeniu.. bo zrozumiałam że co bym nie robiła bez owulacji dziecka nie będzie [emoji26]

reklama
Szkoda że ten monitoring dopiero powyżej roku starań.. ale z drugiej strony pewnie wszystkie by latały jakby można było szybciej [emoji848]

Nie rozumiem jak po roku starań? Ja chodzę prywatnie do gina to mogę i co miesiąc bo za to place. A co to za teoria, że po roku? Mi sam zaproponował żeby po poronieniu przychodzić i sprawdzać co się dzieje i póki mnie na to stać to chodzę.

Do góry