reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Niedawno też mieliśmy taką sytuację, kilka dni białego śluzu, a któregoś dnia tak sucho,że musieliśmy zrezygnować z przytulanek bo strasznie sucho było. Za to piersi mam ogromne po prostu! Niemąż ciągle się nimi zachwyca i ja też widzę, że strasznie urosły. A w poprzednich cyklach były bolesne i nabrzmiałe ale nie ogromne! 🙈
Ja z tymi cyckami to przed zajściem zawsze miałam jakieś przygody 😂 Zmieniały się bardzo, raz to tak piekły jakby poparzone były. A po zajściu niby tak jak zwykle było, ale dużo delikatniej. I też na tydzień przed terminem @ przestały mnie boleć i oklapły jak zwykle :D Do tej pory pamiętam jak staremu nagadałam, że nic z tego a następnego dnia dwie kreski 🤣

reklama
Cześć dziewczyny! Witam się w 33dc [emoji2356]
Przyszlo plamienie takie kawa z mlekiem, bardzo jasne na razie, na 95% w końcu idzie @..
Rozumiem was dziewczyny które piszecie że też macie długie i nieregularne cykle [emoji22] najgorsze że w zeszłym miesiącu gin twierdziła że miałam owulację i cykl trwał wtedy 28 dni.. a dzisiaj 33dc i dopiero jakieś leciutkie plamienie się zaczyna :/

Moja ginka mówiła mi, że kobieta po 25 r.ż. powinna mieć 80% owulacyjnych cykli. Ja poprzedni albo miałam bezowulacyjny, albo się nie utrzymało bo celowalismy w dni płodne a i tak nie zaskoczyłam.
Ja celuje w dni płodne (dzień w dzień seks) od dwóch miesięcy, a w ciąży nie jestem. Więc to chyba tak nie działa niestetyy :(

Niedawno też mieliśmy taką sytuację, kilka dni białego śluzu, a któregoś dnia tak sucho,że musieliśmy zrezygnować z przytulanek bo strasznie sucho było. Za to piersi mam ogromne po prostu! Niemąż ciągle się nimi zachwyca i ja też widzę, że strasznie urosły. A w poprzednich cyklach były bolesne i nabrzmiałe ale nie ogromne! 🙈
Ja też mam większe piersi niż miałam. I od kilku dni bardzo bolą tak że ciężko mi bez stanika.
Teraz zrobiłam test Pink o czułości 20 i jest mocniejsza kreska niż z porannego o czułości 10.
Coś jest na rzeczy tylko boję się że to się szybko skończy ;(

Ja celuje w dni płodne (dzień w dzień seks) od dwóch miesięcy, a w ciąży nie jestem. Więc to chyba tak nie działa niestetyy :(
Nawet boboseksy w samą owu dają raptem 30% szans na udane zapłodnienie z tego co pamiętam :) U zdrowej pary. Więc naprawdę nie ma co się zrażać :) Niektórym udaje się zaskoczyć wcześniej, innym później. Trzymam kciuki :)

Jest jeszcze tyle czynników wpływających na zapłodnienie, że sama owulka to pikuś. Ale oczywiście życzę, żeby kolejny cykl był owocny 😘
Dzięki za pocieszenie 😊
Będzie dobrze 😘
Ja też mam większe piersi niż miałam. I od kilku dni bardzo bolą tak że ciężko mi bez stanika.
Teraz zrobiłam test Pink o czułości 20 i jest mocniejsza kreska niż z porannego o czułości 10.
Coś jest na rzeczy tylko boję się że to się szybko skończy ;(
Trzeba myśleć pozytywnie 😘

reklama
Do góry