Monitoring możesz zrobić nawet w pierwszym cyklu starań. Mój lekarz powiedział że jak po pół roku się nie uda to będziemy myśleć co dalej zrobić. Szukać przyczyny. Ale monitoring tak jak kontrole możesz robić kiedy chcesz.Szkoda że ten monitoring dopiero powyżej roku starań.. ale z drugiej strony pewnie wszystkie by latały jakby można było szybciej [emoji848]
reklama
Hope99
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny, czytam forum od pewnego czasu ale do tej pory się nie udzielałam. Mam taki problem, że @ spóźnia mi się już piąty dzień, cykle mam ostatnio zazwyczaj 31 Max 33 dniowe. Dziś już jest 36 dc a na @ się nie zanosi. Staramy się z partnerem o dziecko, testy ciążowe były robione w piątek i dziś. Były to testy pink super czułe strumieniowe bo tylko takie mają w najbliższej aptece. Niestety test w piątek wyszedł z naprawdę lekko widoczną drugą kreską A dzisiejszy wydaje się negatywny. Ponadto od tygodnia jestem "przeziębiona" tzn mam bóle głowy, stan podgorączkowy ok 37,3-37,8 , straszne zawroty głowy, bóle brzucha bardzo silne jak na okres ale tylko przez kilka h A później cały dzień tylko lekkie pobolewanie. Do tego od dnia spodziewanej miesiączki mam śluz podobny do płodnego i jest go bardzo dużo. Nie mam pewności kiedy była owulacja, wydawało mi się że trochę później niż wskazywała na to aplikacja ale dziś mija 15 dni od stosunku więc wydaje mi się że nawet jeśli była w dniu stosunku lub dzień później to test powinien już coś wskazywać w razie ciąży. Myślicie że pomimo negatywnych testów mogę być w ciąży?
Widzę że te testy Pink faktycznie są do du**.Cześć dziewczyny, czytam forum od pewnego czasu ale do tej pory się nie udzielałam. Mam taki problem, że @ spóźnia mi się już piąty dzień, cykle mam ostatnio zazwyczaj 31 Max 33 dniowe. Dziś już jest 36 dc a na @ się nie zanosi. Staramy się z partnerem o dziecko, testy ciążowe były robione w piątek i dziś. Były to testy pink super czułe strumieniowe bo tylko takie mają w najbliższej aptece. Niestety test w piątek wyszedł z naprawdę lekko widoczną drugą kreską A dzisiejszy wydaje się negatywny. Ponadto od tygodnia jestem "przeziębiona" tzn mam bóle głowy, stan podgorączkowy ok 37,3-37,8 , straszne zawroty głowy, bóle brzucha bardzo silne jak na okres ale tylko przez kilka h A później cały dzień tylko lekkie pobolewanie. Do tego od dnia spodziewanej miesiączki mam śluz podobny do płodnego i jest go bardzo dużo. Nie mam pewności kiedy była owulacja, wydawało mi się że trochę później niż wskazywała na to aplikacja ale dziś mija 15 dni od stosunku więc wydaje mi się że nawet jeśli była w dniu stosunku lub dzień później to test powinien już coś wskazywać w razie ciąży. Myślicie że pomimo negatywnych testów mogę być w ciąży?
Spróbuj kupić jakiś inny. Bo mi jeden pokazywał bladą kreskę A drugi bardziej czuły jeszcze bledszą. Wykonaj może jutro też bete z krwi. Będziesz pewna
Anio0lek
Ale napisałam, że albo nie miałam owulacji albo coś się nie utrzymało. Więc niekoniecznie cykl był bezowulacyjny, ale nie robiłam wtedy testów owu więc nie wiemTo, że nie zaszłaś w ciążę nie znaczy, że cykl byl bezowulacyjny.
Hope99
Ok, tak zrobię. Też mi się wydaje, że pomimo ładnego pudełka to są nic nie warte.Widzę że te testy Pink faktycznie są do du**.
Spróbuj kupić jakiś inny. Bo mi jeden pokazywał bladą kreskę A drugi bardziej czuły jeszcze bledszą. Wykonaj może jutro też bete z krwi. Będziesz pewna
Anio0lek
Ja bym zrobiła betę dla pewności.Cześć dziewczyny, czytam forum od pewnego czasu ale do tej pory się nie udzielałam. Mam taki problem, że @ spóźnia mi się już piąty dzień, cykle mam ostatnio zazwyczaj 31 Max 33 dniowe. Dziś już jest 36 dc a na @ się nie zanosi. Staramy się z partnerem o dziecko, testy ciążowe były robione w piątek i dziś. Były to testy pink super czułe strumieniowe bo tylko takie mają w najbliższej aptece. Niestety test w piątek wyszedł z naprawdę lekko widoczną drugą kreską A dzisiejszy wydaje się negatywny. Ponadto od tygodnia jestem "przeziębiona" tzn mam bóle głowy, stan podgorączkowy ok 37,3-37,8 , straszne zawroty głowy, bóle brzucha bardzo silne jak na okres ale tylko przez kilka h A później cały dzień tylko lekkie pobolewanie. Do tego od dnia spodziewanej miesiączki mam śluz podobny do płodnego i jest go bardzo dużo. Nie mam pewności kiedy była owulacja, wydawało mi się że trochę później niż wskazywała na to aplikacja ale dziś mija 15 dni od stosunku więc wydaje mi się że nawet jeśli była w dniu stosunku lub dzień później to test powinien już coś wskazywać w razie ciąży. Myślicie że pomimo negatywnych testów mogę być w ciąży?
coca
czemu po roku? Mi gin w sierpniu zarzuciła statystyki, zrobiliśmy podstawowe badania i jak zapytałam co dalej, to powiedziała ze mamy działać i jak się uda to zapisać się na wizytę ok. 6 tygodnia ciąży, chyba, ze będę sobie chciała zrobić monitoring to mogę przyjść wcześniej i będziemy sprawdzać owulacje dokładnie. Wiec jakbym chciała to możemy robić monitoring, zależy to tylko ode mnie a nie od tego jak długo się staramy. Przynajmniej u mnie tak jestSzkoda że ten monitoring dopiero powyżej roku starań.. ale z drugiej strony pewnie wszystkie by latały jakby można było szybciej [emoji848]
Carry88
Moderator
Ale napisałam, że albo nie miałam owulacji albo coś się nie utrzymało. Więc niekoniecznie cykl był bezowulacyjny, ale nie robiłam wtedy testów owu więc nie wiem
Mogłaś też mieć owu i nie zajść po prostu.
Anio0lek
Mogło i tak być.Mogłaś też mieć owu i nie zajść po prostu.
reklama
Nesbitt33
Myślę że najlepiej powtórzyć test innej firmy lub po prostu pójść na betę a mieć wszystko jasne
Cześć dziewczyny, czytam forum od pewnego czasu ale do tej pory się nie udzielałam. Mam taki problem, że @ spóźnia mi się już piąty dzień, cykle mam ostatnio zazwyczaj 31 Max 33 dniowe. Dziś już jest 36 dc a na @ się nie zanosi. Staramy się z partnerem o dziecko, testy ciążowe były robione w piątek i dziś. Były to testy pink super czułe strumieniowe bo tylko takie mają w najbliższej aptece. Niestety test w piątek wyszedł z naprawdę lekko widoczną drugą kreską A dzisiejszy wydaje się negatywny. Ponadto od tygodnia jestem "przeziębiona" tzn mam bóle głowy, stan podgorączkowy ok 37,3-37,8 , straszne zawroty głowy, bóle brzucha bardzo silne jak na okres ale tylko przez kilka h A później cały dzień tylko lekkie pobolewanie. Do tego od dnia spodziewanej miesiączki mam śluz podobny do płodnego i jest go bardzo dużo. Nie mam pewności kiedy była owulacja, wydawało mi się że trochę później niż wskazywała na to aplikacja ale dziś mija 15 dni od stosunku więc wydaje mi się że nawet jeśli była w dniu stosunku lub dzień później to test powinien już coś wskazywać w razie ciąży. Myślicie że pomimo negatywnych testów mogę być w ciąży?