reklama
Anio0lek
Fanka BB :)
Ło matko współczuję tego czekania i tak późnej godziny wizyty.22:10
Unanime
Niestety ale w ciągu najbliższych 2 tygodni nie dałabym rady iść więc muszę dzisiaj się wyczekaćŁo matko współczuję tego czekania i tak późnej godziny wizyty.
Carry88
Moderator
A mogę zapytać czemu nie możesz zwykłego?
Z powodu mutacji mthfr nie metabolizuje kwasu zwykłego i magazynuje mi sie on. Muszę brać metylowane formy
merlyn2020
Zaangażowana w BB
haha, obawiam się ze lepiej by było koło 4 pewniejszy wynikPoczekaj jeszcze chociaż 2 dni
Ja miałam i wynik 5,12Czy któraś z Was miała zlecone badanie amh? Jak wyniki?
@Wrocławianka34 kim Ty kur.. jesteś żeby tu przyłazić i mówić nam o czym możemy a o czym nie możemy pisać??
Przyszłaś świeżak na forum i myślisz że będziesz nas ustawiać?? Nie podoba Ci się to nie czytaj. Co z Twoim testem ciążowym?? Życzę Ci żebyś szybko zaszła w ciążę i znikła stąd w piz... bo nie potrzeba nam tutaj takich akcji.
Przyszłaś świeżak na forum i myślisz że będziesz nas ustawiać?? Nie podoba Ci się to nie czytaj. Co z Twoim testem ciążowym?? Życzę Ci żebyś szybko zaszła w ciążę i znikła stąd w piz... bo nie potrzeba nam tutaj takich akcji.
Ania181818
Zaciekawiona BB
Kupiłam wczoraj testy owulacyjne.
Przy pierwszym cyklu starań cały czas miałam biel.
Teraz jestem w trzecim i robiłam wczoraj i pojawiła się kreska jaśniejsza od testowej. Dzisiaj robiłam i już kolorystyczne równe.
Mam nadzieję że mój mąż mnie nie zdenerwuje i będzie miły wieczór mam 11 dc
Przy pierwszym cyklu starań cały czas miałam biel.
Teraz jestem w trzecim i robiłam wczoraj i pojawiła się kreska jaśniejsza od testowej. Dzisiaj robiłam i już kolorystyczne równe.
Mam nadzieję że mój mąż mnie nie zdenerwuje i będzie miły wieczór mam 11 dc
Ania181818
Zaciekawiona BB
@Wrocławianka34 kim Ty kur.. jesteś żeby tu przyłazić i mówić nam o czym możemy a o czym nie możemy pisać??
reklama
Anio0lek
Trzymam kciuki za wizytęNiestety ale w ciągu najbliższych 2 tygodni nie dałabym rady iść więc muszę dzisiaj się wyczekać