reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Ale źle się czuje dzisiaj :( mierzyłam temperature i mam 37,3 :( oby mnie coś nie rozłożyło...

W ogóle byłam dzisiaj w aptece i zapytałam o test z krwi, i farmaceutka nawet nie wiedziała że taki istnieje 🙄

reklama
@Wrocławianka34 kim Ty kur.. jesteś żeby tu przyłazić i mówić nam o czym możemy a o czym nie możemy pisać??
Przyszłaś świeżak na forum i myślisz że będziesz nas ustawiać?? Nie podoba Ci się to nie czytaj. Co z Twoim testem ciążowym?? Życzę Ci żebyś szybko zaszła w ciążę i znikła stąd w piz... bo nie potrzeba nam tutaj takich akcji.

Kupiłam wczoraj testy owulacyjne.
Przy pierwszym cyklu starań cały czas miałam biel.
Teraz jestem w trzecim i robiłam wczoraj i pojawiła się kreska jaśniejsza od testowej. Dzisiaj robiłam i już kolorystyczne równe.
Mam nadzieję że mój mąż mnie nie zdenerwuje i będzie miły wieczór 😂 mam 11 dc :)

@Wrocławianka34 kim Ty kur.. jesteś żeby tu przyłazić i mówić nam o czym możemy a o czym nie możemy pisać??
Przyszłaś świeżak na forum i myślisz że będziesz nas ustawiać?? Nie podoba Ci się to nie czytaj. Co z Twoim testem ciążowym?? Życzę Ci żebyś szybko zaszła w ciążę i znikła stąd w piz... bo nie potrzeba nam tutaj takich akcji.
👍👍👍👍👍👍👍👍

reklama
Do góry