reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Ale ciężko Was nadrobić po całym dniu 🤭 Wszystkim z kreseczkami serdecznie gratuluję!

Mam do Was takie pytanie. Czy z ta szyjka w ciąży to zawsze od razu wiadomo? Bo mam 22dc No i w sumie szyjka jest dosyć nisko, ale miękka. No i zastanawiam się czy ten cykl spisać już na stratę czy jak to w końcu jest?🤪 czy tak naprawdę to nie ma znaczenia na tak wczesnym etapie?

Ale ciężko Was nadrobić po całym dniu 🤭 Wszystkim z kreseczkami serdecznie gratuluję!

Mam do Was takie pytanie. Czy z ta szyjka w ciąży to zawsze od razu wiadomo? Bo mam 22dc No i w sumie szyjka jest dosyć nisko, ale miękka. No i zastanawiam się czy ten cykl spisać już na stratę czy jak to w końcu jest?🤪 czy tak naprawdę to nie ma znaczenia na tak wczesnym etapie?
Nie ma znaczenia :) U każdej z nas szyjka unosi się po zajściu w innym momencie. Mi np. po zapłodnieniu tak opadła jakby miała zaraz wypaść XD Była bardzo nisko i bardzo twarda, jak przed @. A się udało :)

Nie ma znaczenia :) U każdej z nas szyjka unosi się po zajściu w innym momencie. Mi np. po zapłodnieniu tak opadła jakby miała zaraz wypaść XD Była bardzo nisko i bardzo twarda, jak przed @. A się udało :)
No właśnie chyba ta obserwacja to nic dobrego nie wnosi do mojego życia 😂 daruje ja sobie chyba haha

No właśnie chyba ta obserwacja to nic dobrego nie wnosi do mojego życia 😂 daruje ja sobie chyba haha
Szyjka mówi nam dużo o dniach płodnych i owulacji, a potem to już totalny misz masz, w sensie obniżenie się czy to czy jest twarda lub miękka po owulacji wcale nie świadczy o tym, że cykl stracony :D Także don't give up :D

Szyjka mówi nam dużo o dniach płodnych i owulacji, a potem to już totalny misz masz, w sensie obniżenie się czy to czy jest twarda lub miękka po owulacji wcale nie świadczy o tym, że cykl stracony :D Także don't give up :D
dokładnie, wiec do owulacji ma to sens, potem to już szkoda nerwów 😂

Jestem 8dpo a już mnie korci żeby testować 😂 niech mnie ktoś ratuje 😂

reklama
Do góry