Carry88
Moderator
Oj nie wiem, z tego co widziałam to każdy miał kwas foliowy.
Ja przed owulka też zaczęłam pić więc może też się uda
No widzę, że wszędzie kwas. Ja zwykłego nie mogę, no trudno
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj nie wiem, z tego co widziałam to każdy miał kwas foliowy.
Ja przed owulka też zaczęłam pić więc może też się uda
Nie ma znaczenia U każdej z nas szyjka unosi się po zajściu w innym momencie. Mi np. po zapłodnieniu tak opadła jakby miała zaraz wypaść XD Była bardzo nisko i bardzo twarda, jak przed @. A się udałoAle ciężko Was nadrobić po całym dniu Wszystkim z kreseczkami serdecznie gratuluję!
Mam do Was takie pytanie. Czy z ta szyjka w ciąży to zawsze od razu wiadomo? Bo mam 22dc No i w sumie szyjka jest dosyć nisko, ale miękka. No i zastanawiam się czy ten cykl spisać już na stratę czy jak to w końcu jest? czy tak naprawdę to nie ma znaczenia na tak wczesnym etapie?
Eh to ja już też poczekam do niedzieliPoczekam, bo nie mam testów więc jak już to w niedzielę
No właśnie chyba ta obserwacja to nic dobrego nie wnosi do mojego życia daruje ja sobie chyba hahaNie ma znaczenia U każdej z nas szyjka unosi się po zajściu w innym momencie. Mi np. po zapłodnieniu tak opadła jakby miała zaraz wypaść XD Była bardzo nisko i bardzo twarda, jak przed @. A się udało
Szyjka mówi nam dużo o dniach płodnych i owulacji, a potem to już totalny misz masz, w sensie obniżenie się czy to czy jest twarda lub miękka po owulacji wcale nie świadczy o tym, że cykl stracony Także don't give upNo właśnie chyba ta obserwacja to nic dobrego nie wnosi do mojego życia daruje ja sobie chyba haha
A mogę zapytać czemu nie możesz zwykłego?No widzę, że wszędzie kwas. Ja zwykłego nie mogę, no trudno
dokładnie, wiec do owulacji ma to sens, potem to już szkoda nerwówSzyjka mówi nam dużo o dniach płodnych i owulacji, a potem to już totalny misz masz, w sensie obniżenie się czy to czy jest twarda lub miękka po owulacji wcale nie świadczy o tym, że cykl stracony Także don't give up
22:10O której masz wizytę?
Poczekaj jeszcze chociaż 2 dnidokładnie, wiec do owulacji ma to sens, potem to już szkoda nerwów
Jestem 8dpo a już mnie korci żeby testować niech mnie ktoś ratuje