reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Nie wiem, nigdy wczesniej tego nie doswiadczylam. Wydaje mi sie ze do kreski to jej jeszcze troche brak. Jesli za 2 dni powtorze test bedzie ok? Czy za wczesnie żeby sprawdzic roznice?
Jak już potwierdzać sobie i coś porównywać to betę, bo test jest z moczu i stężenie moczu nie zawsze będzie identyczne, kreska więc może być jaśniejsza i się wystraszysz niepotrzebnie. Oczywiście zazwyczaj jest silniejsza ale jak mówiłam, z tymi naszymi siuskami może być różnie a po co się stresować. Jak masz możliwość idź jutro na betę i w sobotę powtórz. :)

reklama
Jak już potwierdzać sobie i coś porównywać to betę, bo test jest z moczu i stężenie moczu nie zawsze będzie identyczne, kreska więc może być jaśniejsza i się wystraszysz niepotrzebnie. Oczywiście zazwyczaj jest silniejsza ale jak mówiłam, z tymi naszymi siuskami może być różnie a po co się stresować. Jak masz możliwość idź jutro na betę i w sobotę powtórz. :)
Tak zrobie. Alab twierdzi że wyniki badań są w pełni wiarygodne, gdy są wykonane po 10 dniach od daty spodziewanej miesiączki.

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny , ja staram się bardzo długo o dzidzię , doszło do tego że się rozstałam z mężem . Mam nowego partnera od roku , od grudnia zaczęliśmy starania. Może za szybko ale co ma być niech będzie. Mam cykle co 27 dni. Teraz kochaliśmy się przez wszystkie dni płodne . Dodam że choruje na endometrioze i mam ogólny problem z jajnikami. A więc na 4 dzień po owulacji zaczęły boleć mnie piersi i prawy jajnik ,który mi tylko został. Testy robię jak głupia od 3 dni mimo że to mój 20 dzień cyklu , nie wiem na co liczę . Byłam dzisiaj na wizycie bo jajnik nie przestaje boleć , myślałam że to torbiel. Ale jajnik czysty . Widać , Że była owulacja. Mam się oszczędzać i wrócić za tydzień . Mówi że to może być ciąża mimo że nie widać jeszcze nic na USG . Bolą mnie plecy na dole. Jestem senna. Pytałam doktor czy to możliwe że nic nie widać a objawy są. Mówi że tak. Sama nie wiem czy już się cieszyć czy płakać. Miała któraś z was podobnie i była to ciąża ?

Cześć dziewczyny! Pierwszy raz jestem na takim forum wiec wybaczcie:( mam pytanie staram się z obecnym partnerem o dziecko. Z poprzedniego małżeństwa mam już 2. Tam było za 1 razem a teraz już pół roku i nic😢 powiedzcie mi czy któraś z was miała talie „czerwone nitki” w śluzie czy one mogą cos zdradzać??

reklama
Do góry