Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej dziewczyny odebrałam wyniki badań. Wszystko dobrze, hormony w porządku, jajowody drożne. Także działamy dalej... może faktycznie wszystko w głowie siedzi eh
Tsh mi ładnie spadło 3 mce temu było 2,2. Ale się zastanawiam... tu tsh 3 generacji - to jest jakaś różnica miedzy tym a badaniem w labo ?
Dziękuję Sama jestem w szoku, jest idealnie tylko działaćRaczej sądzę ze taka sama norma jesli chodzi o tsh, więc teraz jest piękne
No to się odzywam w takim razie [emoji3526] 14 marca Łucja skończy już 4 miesiące [emoji86] w pierwszy dzień świąt Wielkanocnych będziemy wyprawiać chrzciny. Berbec jest kochany. Jak tylko wskoczyła w 2 miesiąc tak przesypia nam całe noce (chodzi spać między 21. 00, a 22.00, a wstaje 6.00 - 70Popieram Irenke, brakuje tu Was dziewczyny więc serdecznie zapraszam wszystkie nasze "stare" staraczki, by wpadaly do nas raz na jakiś czas i dawały znać chociaż co u Was słychać i jak tam życie płynie z małymi berbeciami, które jeszcze dopiero co niedawno poznawałyśmy jakie dwie kreseczki na waszych testach ciążowych . Nie wiem jak innym, ale mi będzie miło jak od czasu do czasu wpadniecie dać znać jak tam u Was bo wszystkie Was miło wspominam, a przyznaje ze brakuje mi czasu żeby na bieżąco nadrabiac drugi (udany) wątek
No to się odzywam w takim razie [emoji3526] 14 marca Łucja skończy już 4 miesiące [emoji86] w pierwszy dzień świąt Wielkanocnych będziemy wyprawiać chrzciny. Berbec jest kochany. Jak tylko wskoczyła w 2 miesiąc tak przesypia nam całe noce (chodzi spać między 21. 00, a 22.00, a wstaje 6.00 - 70
.00, jak mąż miał urlop to i do 8. 00 potrafila spać [emoji38]). Nie mieliśmy problemu z kolkami, zaparciami, alergiami. Trzymam oczywiście za każdą z Was bardzo mocno kuciki [emoji8] pozdrawiam z Łucją [emoji3526]Zobacz załącznik 1087161Zobacz załącznik 1087162Zobacz załącznik 1087163Zobacz załącznik 1087164Zobacz załącznik 1087165