reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
To czekamy we dwie [emoji6] od nowego roku zaczynam dietę [emoji3526] zacznę od wzmacniającej, później oczyszczająca, następnie na mięśnie. Oczywiście ćwiczenia do tego. Taka szczupła kiedyś byłam, kiedyś [emoji849]

Ja tez z moja druga połówka tez idę na dietę po nowym roku :) ja jestem dość szczupła ale 5 kg by się przydało zgubić [emoji51]

Ja właśnie robiłam tyle testów w życiu j jak nie byłam w ciąży to nawet po czasie jak wyschło cienia nie było. A teraz był od razu jak zrobiłam to widziałam cień i jak zaczął wysycha to kreska ciemniala. Na mokrym prawie co widać nie było [emoji4] Ale czy to ciąża to się okaże [emoji4]
Ja tam widzę, trzymam kciuki żeby ciemniała! Z cieniami na dwoje babka wróżyła, u jednych nic nie znaczą, u innych ciąża, ja nigdy nie miałam cieni żadnych, jeśli nie byłam w ciąży.

Ja właśnie robiłam tyle testów w życiu j jak nie byłam w ciąży to nawet po czasie jak wyschło cienia nie było. A teraz był od razu jak zrobiłam to widziałam cień i jak zaczął wysycha to kreska ciemniala. Na mokrym prawie co widać nie było [emoji4] Ale czy to ciąża to się okaże [emoji4]
Kochana życzę Ci żeby ten test nie kłamał, choć dobrze wiem jak potrafią robić w konia. Najlepiej pójść na betę do labo, wiele punktów pobrań pobiera krew w soboty. :) będziesz miała pewniaka, a wydasz tyle samo co na kilka testów, które pewności nie dają. :)

Jutro postaram się to załatwić. Tym bardziej że się pomyliłam i zrobiłam teraz wieczorem drugi i niby coś przebija Ale to nie to co rano... po co głupia to robiłam ehhh.... [emoji26] Traz już straciłam nadzieję...
Kochana życzę Ci żeby ten test nie kłamał, choć dobrze wiem jak potrafią robić w konia. Najlepiej pójść na betę do labo, wiele punktów pobrań pobiera krew w soboty. :) będziesz miała pewniaka, a wydasz tyle samo co na kilka testów, które pewności nie dają. :)

Tarczyca, trzustka okey. Wątroba też. Ze względu na pracę w służbie zdrowia badania lekarskie sa bardziej szczegółowe ;)

Prolaktyny nie badałam. Prosiłam dr o jakieś rady może jakie hormony sprawdzić, ale narazie nic mi nie zlecił. Biorę tylko Luteinę na II fazę cyklu, bo zamiast dostawać okres plamię. W tym cyklu faktycznie po Luteinie mi się pojawił okres. Także czekam do 31 stycznia (mam nadzieje, że doktor będzie w pracy) na monitoring czy będzie pęcherzyk no i po której stronie. U mnie 4 dc a 14 dnia w cyklu już widać ślad po pękniętym pęcherzyku także owulację muszę mieć wcześniej ;) Przy cyklach 24 dniowych tak to może wyglądać.
Chyba coś jest na rzeczy ;) coś przebija delikatnie - 3mam kciuki ❤️

reklama
Do góry