Hej, ja Cie oczywiście pamiętam
super, że wracasz do grona staraczek i życzę Ci żeby szybko u Was zaskoczyło
też chciałabym raczej dzieci z małą różnica wieku, a marzy mi się konkretnie dwójka... Chociaż na razie trzeba się wystarc żeby chociaż pierwsze było
Ja się dziewczyny mało udzielam ostatnio ale wchodzę regularnie podczytywac co u Was.
Jednak mój reset od starań zaczął się o cykl szybciej niż planowalam, nawet nie chciało mi się zebrać zeby zacząć mierzyć temperaturę, a jak wczoraj chcialam zacząć i już sięgałam po termometr to dostałam zjebke od swojego, że "co Ty wyprawiasz, przecież mialas to olać"... No to olewam [emoji23] i dobrze mi z tym... Już czuję że takie odświeżenie dobrze mi zrobi. Skupilam się na świętach, tak mi się zamarzylo wystroic nasze male mieszkanko na święta jakoś fajnie, zwłaszcza że odpuszczamy w tym roku żywa choinkę ze względu na to ze wyprawiamy sylwestra i musimy jednak zaoszczędzić miejsca, więc nadrabiam innymi ozdobami i jak wariatka chodzę i je rozwieszam po całym mieszkaniu xD. W apki też malo co zaglądam więc nawet nie wiem, który mam obecnie dzień cyklu xD