reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Nie znam tego testu ale kreseczka bardzo ładnie widoczna! Pinkow bardzo nie lubie. Gratuluje [emoji173]️ prosze tu pozarażać koleżanki ciążowymi fluidkami:biggrin2:
czy stosowałas jakieś leki?

No gratulacje :)
Ja też pinków nie lubię chociaż często są zachwalane.

Mówiąc krótko, gratulacje :)

Coś ten pink ostatnio dziwnie działa

Dziękuje Wam bardzo dziewczyny [emoji11]
Miałam jeszcze jeden pink eco, ledwo nasikałam 🤪
IMG_2746.JPG

Słabo widać ale się przebija.
Pojechałam do rossmana i kupiłam test na jutro tym razem firmy Nova.
Jak wyjdzie pozytywny to będę mieć pewność. Powiem Wam ze jestem bardzo zaskoczona, mam córkę z sierpnia 2018, co prawda kilka miesięcy się nie zabezpieczaliśmy i nic wiec w tym miesiącu totalnie nie myślałam ze się uda bo według mojego kalendarzyka to owulacja a coś było w przerwie 4dni[emoji3]

Dziękuje Wam bardzo dziewczyny [emoji11]
Miałam jeszcze jeden pink eco, ledwo nasikałam 🤪Zobacz załącznik 1048976
Słabo widać ale się przebija.
Pojechałam do rossmana i kupiłam test na jutro tym razem firmy Nova.
Jak wyjdzie pozytywny to będę mieć pewność. Powiem Wam ze jestem bardzo zaskoczona, mam córkę z sierpnia 2018, co prawda kilka miesięcy się nie zabezpieczaliśmy i nic wiec w tym miesiącu totalnie nie myślałam ze się uda bo według mojego kalendarzyka to owulacja a coś było w przerwie 4dni[emoji3]
Ooo super! :) Oby się potwierdziło! <3 Po cichutku gratuluję! :)

Dzisiejszy nocny, bo moje dziecko wstało o 2:20🤦🏻‍♀️ i nie udało mi się zrobić testu z całej nocy wiec tym sobie tłumacze ze trochę blady.. firma Nova
IMG_2747.JPG

We wtorek lekarz, trzymajcie kciuki zeby sobie te 3 testy ze mnie nie zażartowały [emoji846]

reklama
Mi nigdy przed prawdziwymi kreskami test nie dal nawet nadziei. Jestem za kazdym razem w szoku, jak ktoras mowi ze byla kreska , a nie ma ciazy. Ja wtedy bym obstawiala biochemiczna.
Ja też tak mialam, żadnych cieni, zastanawiam sie czy u niektórych z nas te testy nie reagują na inne substancje, bo nie rozumiem jak np. test z krwi może być pozytywny a beta z tego samego dnia negatywna!

Do góry