reklama
Dżasta1111
Fanka BB :)
Ja to miałam różnie. Raz miałam po 3 dniach, innym razem po 5, a najdłużej ile się zdarzyło to równe 14 dni po odstawieniu. Wtedy to już do lekarza się wybieralam, ale @ sie pojawiła.Hej dziewczyny ile dni po odstawieniu duphaston przyszła wam @?
Hahaha to u mnie by się zgadzało [emoji28] ale nie sądzę żeby to były rzetelne teorie xdAle warto było [emoji3590] ciekawe co tam Wam się udało zmajstrowac. Niby jest teoria że jak seks z orgazmem to na chłopca, a bez na dziewczynkę u mnie się akurat sprawdziło
Jajniki, jak jajniki, ale macica wtedy się pobudza i może faktycznie pomaga w jakiś sposób wędrować plemnikom.Nieźle o takiej teorii nie słyszałam. Natomiast czytałam gdzieś, ze lepiej jak kobieta pierwsza osiągnie orgazm bo wtedy jajniki pracują i tak jakby zbierają ta spermę
A u nas to próbuje sobie przypomnieć i nie pamietam jak było [emoji3601]
Ja jeszcze czytałam o teorii, że te,, żeńskie,, plemniki są bardziej cierpliwe i np. dziś mam owu, ale seks był wczoraj, to one sobie spokojnie czekają na komórkę jajowa. A męskie to takie szoguny - dziś owu, dziś seks i one wtedy pędzą na złamanie karku [emoji23] ale nie wiem ile w tym prawdy xd pewnie tyle samo co i w tej teorii o orgazmie xd
doomi03
Co Ty gadasz to lecę mojego obkupicNie że tobie reklamę...ale androvit słoneczna ma w tej chwili po 5 zł...mąż mój ma zapas na 3 miesiące
A jest ta promka online? Dasz link? Nie znam tej apteki, a oferta bardzo dobraNie że tobie reklamę...ale androvit słoneczna ma w tej chwili po 5 zł...mąż mój ma zapas na 3 miesiące
doomi03
Ja to miałam różnie. Raz miałam po 3 dniach, innym razem po 5, a najdłużej ile się zdarzyło to równe 14 dni po odstawieniu. Wtedy to już do lekarza się wybieralam, ale @ sie pojawiła. Hahaha to u mnie by się zgadzało [emoji28] ale nie sądzę żeby to były rzetelne teorie xd Jajniki, jak jajniki, ale macica wtedy się pobudza i może faktycznie pomaga w jakiś sposób wędrować plemnikom.
Ja jeszcze czytałam o teorii, że te,, żeńskie,, plemniki są bardziej cierpliwe i np. dziś mam owu, ale seks był wczoraj, to one sobie spokojnie czekają na komórkę jajowa. A męskie to takie szoguny - dziś owu, dziś seks i one wtedy pędzą na złamanie karku [emoji23] ale nie wiem ile w tym prawdy xd pewnie tyle samo co i w tej teorii o orgazmie xd
Hehe fajnie ujęte xD ja bardziej słyszałam ze żeńskie plemniki sa po prostu wytrzymalsze, a męskie słabsze, dlatego te żeńskie mogą przetrwać dłużej
To nie jest niestety apteka on line...taka sieciowa aptekaA jest ta promka online? Dasz link? Nie znam tej apteki, a oferta bardzo dobra
starajaca2018
cafe1997
Ja po owu miałam 12,30Dzisiejszy wynik progesteronu. Co sądzicie? Bo owulacja byla, byla monitorowana. I teraz mialam zbadac jak to jest z tym progesteronem u mnie.
reklama
doomi03
Dzisiejszy wynik progesteronu. Co sądzicie? Bo owulacja byla, byla monitorowana. I teraz mialam zbadac jak to jest z tym progesteronem u mnie.
Ile dpo robiłaś?