Paulaa28
Fanka BB :)
Mąż od zawsze coś przyjmował, bo trenuje MMA, wiec suplementy witaminowe były od kiedy pamietam.A maz cos przyjmował?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mąż od zawsze coś przyjmował, bo trenuje MMA, wiec suplementy witaminowe były od kiedy pamietam.A maz cos przyjmował?
Wynik jest ok. 66% to Minimum , jak jest wiecej to super.Pierwszy wynik miałam jednak
z 28 dc -132,20
Dziś 30 dc -432,50
Gdzieś czytałam, ze powinna wzrosnąć o 66 procent tu znacznie więcej ...
Jak Twój pecherzyk? Pękł?Super, gratuluję Byłaś na clo?
Pękł [emoji3]Wynik jest ok. 66% to Minimum , jak jest wiecej to super. Jak Twój pecherzyk? Pękł?
Cześć Dziewczyny, rano obudził mnie bol brzucha - trochę dziwne, do @ jeszcze 4 dni... ale zrobiłam test i niestety biel także czekam na cholerna @... eeeh piersi bola tak jak zwykle przed, wiec nie łudzę się.
Co u Ciebie? Jak samopoczucie ?3 mam kciuki za następny cykl ☺ Niech szybko kończy się ten okres
Nie wkrecamy sobie to za wcześnie na jakie kolwiek objawyMam 11 dni do @ a mnie bardzo piersi bolą. Hmmmm az tyle przed @...
Dziękuję wszystko ok poza okropnymi zaparciami jakie się pojawiły i sennością. Dziwi mnie tylko, ze tak wcześnieCo u Ciebie? Jak samopoczucie ?