reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Dziewczyny to mój dzisiejszy [emoji3526]Zobacz załącznik 1027969

Dzisiejszy taka o to kreseczke [emoji3526]Zobacz załącznik 1028098

Bardzo, bardzo, bardzo gratuluję!!! [emoji3590][emoji3590][emoji3590] Spadło tsh i proszę jakie super efekty [emoji3526] Myślę, że gin będzie kazał Ci dalej przyjmować letrox, bo dziecku on nie szkodzi, a zbyt dużo poziom tsh już tak. Ja przed ciążą nie miałam kłopotów z tarczycą, a po zajsciu tsh podskiczylo i jadę na euthyrox 50 1x1 od początku. [emoji846] Zresztą dużo babek bierze, także to nic strasznego [emoji3526]

Cześć. Dawno się nie odzywałam ale czytam was [emoji6] ginekolog przepisał mi duphaston i kazał brać 2 razy dziennie przez 7 dni i zastanawiałam się czy miałyscie może jakieś skutki uboczne po tym albo wogole jakieś info lub doświadczeniapo tym leku?

Nie miałam żadnych skutków ubocznych, organizm tolrowal. A tak na marginesie - mam na odsprzedanie właśnie dwa całe opakowania duphastonu. Szkoda żeby się zmarnowały. Odsprzedam po kosztach xd

reklama
Dlatego ja test zrobiłam dzień po zastrzyku, by się upewnić czy rzeczywiście widać 2 krechy (były faktycznie) i potem kilka dni później, już nie było. Teraz jeśli by coś pokazało bede mieć pewność, ze to nie pregnyl a ciąża :) u mnie 12 dni po zastrzyku, ale owu miałam 2 dni po. Także jeszcze czekam...
To czekamy jeszcze 2 dni na teścik u Ciebie? [emoji16]

Dziekuje Kochana ;* Nawet nie wiesz jakbym chciała znowu ujrzeć te 2 kreseczki :( tym bardziej z happy endem... mam nadzieje, ze teraz bede już pod odpowiednia opieka lekarza i może coś się ruszy.
Jak Twój synek ? Pewnie rosnie jak na drożdżach ❤
A do kogo chodzisz? Moze warto zmienic lekarza. Wiem tez ze o dobrego lekarza jest ciężko ale czasem zmiana starego na nowego jest lepszym wyjściem.

Moj mały to już lobuziak. obraca sie na wszystkie strony, na brzuch na plecy.. Zdążył juz fiknac z łóżka ale kochany dziec. Juz taki swiadomy mozna sie z nim po wydurniac, śmieszy go wszystko a chyba najbardziej nasz pies ktory nie jest zadowolony z obecności Filipa a juz zwlaszcza ze zbyt bliskiego kontaktu
IMG_20190921_141701.jpg

A do kogo chodzisz? Moze warto zmienic lekarza. Wiem tez ze o dobrego lekarza jest ciężko ale czasem zmiana starego na nowego jest lepszym wyjściem.

Moj mały to już lobuziak. obraca sie na wszystkie strony, na brzuch na plecy.. Zdążył juz fiknac z łóżka ale kochany dziec. Juz taki swiadomy mozna sie z nim po wydurniac, śmieszy go wszystko a chyba najbardziej nasz pies ktory nie jest zadowolony z obecności Filipa a juz zwlaszcza ze zbyt bliskiego kontaktu
Zobacz załącznik 1029072
Cudowny maluch ❤️ Dzieci są kochane ;*
Ja zmieniłam lekarza :) byłam u nowego i odrazu na pierwszej wizycie zastrzyk z pregnylu dostałam - teraz czekam...

Ja miałam iść do ginekologa z poradni niepłodności na nfz i już drugi miesiąc czekam aż ta babka wróci, poda terminy kiedy będzie przyjmować. Po wypłacie być może pójdę do niej prywatnie bo wydała nam się bardzo w porządku. Mój lekarz robi się coraz gorszy, ale cóż pójdę jutro i powiem mu, że ten progesteron na mnie źle działa, że już na początku roku jak go brałam to stwarzał problemy. To co mam na twarzy to też dramat, pełno bolesnych pryszczy, że funkcjonować nie idzie...

reklama
Dziewczyny faktycznie ściemniał .... zrobię betę na potwierdzenie ...a dziś budzę się i dziąsła okropnie bolą i strasznie spuchnięte ...
moj mąż na to „jesteśmy w ciąży”

Załączniki

• E348C49D-2E0D-4211-BAFD-77C43BFC094F.jpeg
    E348C49D-2E0D-4211-BAFD-77C43BFC094F.jpeg
    745,3 KB · Wyświetleń: 135
Do góry