@Irena @doomi03 @Migdalove dziewczyny ja tu ciagle do was zagladam i kibicuje. Czekam na te wasze II kreski a jeszcze bardziej na happy end. Trzymamy kciuki z Filipkiem!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak. Acard ulatwia przepływ krwi jesli masz problem z krzepliwoscia to nie powinno się. Ale wlasnie on ma za zadanie poprawic krążenie a tym samym ulatwia w macicy zagnieżdżanie zarodka. Moj gin tez mi zalecal nawet teraz z czystej profilaktyki. Mialam go brac pamietam po pojawieniu sie @ ale franca nie zdazyla sie pojawic za to objawily sie II kreski a dzis juz maja skończone 5 miesięcyTo można kupic bez recepty?
Dziewczyny do brania akardu były jakies przeciwskazania?
Moje dzisiejsze badanie Zobacz załącznik 1028863
Faktycznie bardzo wyrazna krecha. Po ovitrelle chyba przez 2 tyg powinno sie unikac testow bo moga wyjść fałszywie dodatnie. Sle zrobilabym jeszcze za 2 dni test jesli kreska sciemnieje lub sie szybciej pojawi obstawialabym ciążę czego Ci życzę.Cień cienia ...
To dobrze jak pokazałam rok temu ten żel mojemu (byłemu) gin, to zwątpił w jego działanie. A ja właśnie zaszłam w tamtym roku z tym żelem. Zobaczymy teraz co będzie. Tym bardziej ze ja nie mam sluzu płodnego i on mi dlatego odpowiada, bo może właśnie tu jest problemMnie teraz tez lekarz zalecił stosować ten zel.
Odkad jakos zaczęłam juz tak systematycznie chodzić do gin.to mam pozytywne nastawienie i czuję że sie uda, chociaż nawet jeszcze konkretnego leczenia itp nie wprowadził.
Cudownie Jeszcze raz Gratuluje! Niech Kropeczka się pieknie rozwijaMoje dzisiejsze badanie Zobacz załącznik 1028863
14 dni po zastrzyku to może być już ciąża Tego Ci Kochana zycze z całego serca! Kiedy masz termin @ ?Gratuluje !!!
Ja dziś nie wytrzymałam i zrobilam test .... druga kreska minimalnie widoczna, ale myśle ze to pozostałość po Ovietrelle , dziś 14 dni po zastrzyku ...
Dlatego ja test zrobiłam dzień po zastrzyku, by się upewnić czy rzeczywiście widać 2 krechy (były faktycznie) i potem kilka dni później, już nie było. Teraz jeśli by coś pokazało bede mieć pewność, ze to nie pregnyl a ciąża u mnie 12 dni po zastrzyku, ale owu miałam 2 dni po. Także jeszcze czekam...Gratuluje !!!
Ja dziś nie wytrzymałam i zrobilam test .... druga kreska minimalnie widoczna, ale myśle ze to pozostałość po Ovietrelle , dziś 14 dni po zastrzyku ...
Oby tak dalejMożesz powtórzyć nawet jutro lub pojutrze, na pewno kreska sciemnieje, albo zrobić betę. Bynajmniej dzisiejszy test to pozytyw, także ja tez po cichu gratuluje.
Zaczyna się wysyp dziewczyny, Tinia puściła dobra karme
Dziekuje Kochana ;* Nawet nie wiesz jakbym chciała znowu ujrzeć te 2 kreseczki tym bardziej z happy endem... mam nadzieje, ze teraz bede już pod odpowiednia opieka lekarza i może coś się ruszy.@Irena @doomi03 @Migdalove dziewczyny ja tu ciagle do was zagladam i kibicuje. Czekam na te wasze II kreski a jeszcze bardziej na happy end. Trzymamy kciuki z Filipkiem!!!
Masz jakieś objawy coś ?Dziewczyny nie chce się nastawiać .... może za 3 dni wykonam kolejny test.
Ale narobiłyście mi nadziei a ja sobie olałam ten test ...