reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Noi temperatura spadła [emoji20] jeśli jutro jeszcze bardziej spadnie to już nie ma na co liczyć [emoji20]

Trzymam kciuki żeby jednak jeszcze podskoczyla. Ponoć niektóre babeczki tak miewaly, ze byl spadek jedno/dwudniowy, a potem zaczynała wzrastać z powrotem i była z tego ciąża. Ile dni do @?

reklama
Ovufriend wyznaczył mi na piątek na 26dc z powodu wczesnej owulacji czyli jeszcze 3 dni natomiast normalnie miałam około 29dc
Trzymam kciuki żeby jednak jeszcze podskoczyla. Ponoć niektóre babeczki tak miewaly, ze byl spadek jedno/dwudniowy, a potem zaczynała wzrastać z powrotem i była z tego ciąża. Ile dni do @?

Ovufriend wyznaczył mi na piątek na 26dc z powodu wczesnej owulacji czyli jeszcze 3 dni natomiast normalnie miałam około 29dc

No to jeszcze jest pare dni, może akurat jeszcze tempka odbije do tego czasu w górę, trzymam kciuki i dawaj znać.

Ja za to dziewczyny jutro powtarzam test bo okres dziś w dalszym ciągu się nie pojawił.

Dam znać jak to będzie. A ja trzymam kciuki i czekam na wieści jutro [emoji846]
No to jeszcze jest pare dni, może akurat jeszcze tempka odbije do tego czasu w górę, trzymam kciuki i dawaj znać.

Ja za to dziewczyny jutro powtarzam test bo okres dziś w dalszym ciągu się nie pojawił.

Cześć dziewczyny [emoji846] dawno mnie nie było, ale nawet nie ma czasu ani o czym pisać. Kolejny cykl się właśnie zaczyna. Ogólnie od odstawienia antykoncepcji tak mi się cykl rozjechał że szok... Jestem na etapie zmiany lekarza do którego idę 11 września i już się doczekać nie mogę. Tamtego konowała miałam po dziurki... Jak u Was? Staram się czytać w miarę na bieżąco ale nie zawsze się udaje [emoji853]
A jaki był poprzedni gin i dlaczego taki zły? Ja w tym wątku też nowa, na innych się więcej ostatnio udzielałam. Mam PCOS, biorę clo i Myofolic, staram się pół roku ponad... leki mi trochę wyniki poprawiły, ale też zasuwam na konsultację do 2 gina. Dzisiaj niestety dopiero 1 dc po @, ale jakoś sobie z tym radzę.
doomi03 - przykro mi. Mocno trzymam kciuki za kolejny cykl! :)

reklama
Poprzedni nie wykonał u mnie żadnych badań. Zrobił tylko drożność po czym w ślepo zaczął zapisywać leki na stymulację gdzie nie mam problemu z jajeczkowaniem. Z tego co wiem ten do którego się wybieram wizytę zaczyna od USG tarczycy po czym zapisuje wszystkie badania hormonalne do zrobienia.
A jaki był poprzedni gin i dlaczego taki zły? Ja w tym wątku też nowa, na innych się więcej ostatnio udzielałam. Mam PCOS, biorę clo i Myofolic, staram się pół roku ponad... leki mi trochę wyniki poprawiły, ale też zasuwam na konsultację do 2 gina. Dzisiaj niestety dopiero 1 dc po @, ale jakoś sobie z tym radzę.
doomi03 - przykro mi. Mocno trzymam kciuki za kolejny cykl! :)

Do góry