Eveliii 25
Początkująca w BB
Cześć , chętnie do was dołączę, staramy się o pierwsze dziecko.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gosia myśl pozytywnie, nerwy już teraz nic nie pomogą. Musi się skończyć dobrze ! Trzeba się cieszyć, nie zakładaj odrazu czarnego scenariusza :* Gratuluje WamTest zrobiony dosłownie kilka minut temu... Dziewczyny jestem załamana biorąc pod uwagę mój kariotyp nieprawidłowy. Dosłownie po 28dc było parę razy bez zabezpieczenia i jedynie preejakulat mógł być z silnym żołnierzem. Zobacz załącznik 1016310
W Twoim przypadku tylko beta jest wiarygodna. Wierze, ze bedzie dobrze i czekam niecierpliwieTest zrobiony dosłownie kilka minut temu... Dziewczyny jestem załamana biorąc pod uwagę mój kariotyp nieprawidłowy. Dosłownie po 28dc było parę razy bez zabezpieczenia i jedynie preejakulat mógł być z silnym żołnierzem. Zobacz załącznik 1016310
Test zrobiony dosłownie kilka minut temu... Dziewczyny jestem załamana biorąc pod uwagę mój kariotyp nieprawidłowy. Dosłownie po 28dc było parę razy bez zabezpieczenia i jedynie preejakulat mógł być z silnym żołnierzem. Zobacz załącznik 1016310
Wiesz, że badania badaniami, a natura swoje... Może właśnie to jest znak, że udało się bez in vitro i dzidzia będzie zdrowa jak ryba! Trzymam za to bardzo mocno kciuki, nie denerwuj się i oczywiście czekam na info odnośnie bety [emoji8]Test zrobiony dosłownie kilka minut temu... Dziewczyny jestem załamana biorąc pod uwagę mój kariotyp nieprawidłowy. Dosłownie po 28dc było parę razy bez zabezpieczenia i jedynie preejakulat mógł być z silnym żołnierzem. Zobacz załącznik 1016310
Kurcze, nie wiem sama czy gratulować ale trzeba być dobrej myśli, u męża kariotyp wyszedł ok więc duże szanse na zdrowe dziecko. Ale tak jak pisze @liczba u Ciebie testy moga być błędne, tylko beta jest wiarygodna. Trzymam kciuki za same dobre wieści (jakiekolwiek chciałabyś żeby były).Test zrobiony dosłownie kilka minut temu... Dziewczyny jestem załamana biorąc pod uwagę mój kariotyp nieprawidłowy. Dosłownie po 28dc było parę razy bez zabezpieczenia i jedynie preejakulat mógł być z silnym żołnierzem. Zobacz załącznik 1016310
Te są niby lepsze bo jest napisane, że badali pod kątem czułości na inne hormony nawet przy stężeniu LH 500miu/ml wychodziły testy negatywne. Więc jest duże prawdopodobieństwo, że się nie myli. Zobaczymy co pokaże jutro rano.Kurcze, nie wiem sama czy gratulować ale trzeba być dobrej myśli, u męża kariotyp wyszedł ok więc duże szanse na zdrowe dziecko. Ale tak jak pisze @liczba u Ciebie testy moga być błędne, tylko beta jest wiarygodna. Trzymam kciuki za same dobre wieści (jakiekolwiek chciałabyś żeby były).
Test zrobiony dosłownie kilka minut temu... Dziewczyny jestem załamana biorąc pod uwagę mój kariotyp nieprawidłowy. Dosłownie po 28dc było parę razy bez zabezpieczenia i jedynie preejakulat mógł być z silnym żołnierzem. Zobacz załącznik 1016310