starajaca2018
Fanka BB :)
Hej, czy na pierwszej wizycie u ginekologa dostanę już jakieś leki czy najpierw badania będę musiała zrobić?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Narazie nie mam żadnego przeczuciaNajlepiej to się skonsultować z lekarzem, ja miałam takie zalecenie,że jeśli wyjdzie test to brać duphaston aż do wizyty. Miałam dodatkowe opakowania, bo w zaleceniach było 2x1 dziennie aż do wizyty. Masz przeczucie że może to być ten szczęśliwy cykl?
Jeśli to dobry ginekolog to wyśle Cię na badania najpierw.Hej, czy na pierwszej wizycie u ginekologa dostanę już jakieś leki czy najpierw badania będę musiała zrobić?
A na co chcesz leki? Coś już badałaś?Hej, czy na pierwszej wizycie u ginekologa dostanę już jakieś leki czy najpierw badania będę musiała zrobić?
Badalam tarczyca i prolaktyne.A na co chcesz leki? Coś już badałaś?
Wyszły ok? Ile się starasz? Najlepiej umówić się do gina 2-3 dni przed owu wtedy dodatkowo może zobaczyć czy są pęcherzykiBadalam tarczyca i prolaktyne.
Wydają się wyniki ok, staram się już rok.Wyszły ok? Ile się starasz? Najlepiej umówić się do gina 2-3 dni przed owu wtedy dodatkowo może zobaczyć czy są pęcherzyki![]()
U mnie już minął rok i poszłam na monitoring. Jednego miesiąca brak pęcherzyków, a drugiego jeden pęcherzyk który przestał rosnąć więc zapisał mi CLOWydają się wyniki ok, staram się już rok.
A ile dni przed owu byłaś badać czy masz ?U mnie już minął rok i poszłam na monitoring. Jednego miesiąca brak pęcherzyków, a drugiego jeden pęcherzyk który przestał rosnąć więc zapisał mi CLOMusisz potwierdzić czy w ogóle masz owu.