L
Lad
Gość
Jeszcze ewentualnie Femibion Natal 1 jest ok, ale Prenatal Uno ma lepszy skład.Dzięki bardzo![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeszcze ewentualnie Femibion Natal 1 jest ok, ale Prenatal Uno ma lepszy skład.Dzięki bardzo![]()
No i właśnie, to jest chyba te odpuszczenie... to jednak prawda- jak się przestaje myśleć. Tylko, ze u mnie wcześniej się to nie sprawdziłoTak kilka miesięcy Ale bez rezultatu,więc odstawiłam.Bylam aż tak zła że przestałam monitorować śluz i temperaturę.Jedynie męża zamówiłam na wizytę u lekarza i dostał tabletki na podwyższony cholesterol.A tu nagle pyska dwie kreski.Najśmieszniejsze ze tylko raz w tym m-cu było przytulanie
WitajWitam się, można dołączyć?
Podczytuje forum jakiś czas i pomyślałam że może wreszcie wyjdę z krzaków
Zaczynam starania o rodzeństwo dla (prawie) dwulatka.
1 ciąża puste jajo, druga - łobuz Jaś.
U mnie to raczej była prolaktyna (miałam 46 chyba przy normie ok 20) albo tsh (ponad 4) albo pech albo .uj wie co ;]Witajpewnie, ze można
u mnie rok temu po 1.7mch tez było puste jajeczko
póki co dalej walczę o bobo z mizernym skutkiem
niestety życie pewne sytuacje weryfikuje
![]()
Właśnie w poniedziałek idę na badanie progesteronu i prolaktyny, ciekawe jak tam z prolaktyną. W tamtym roku miałam już przygodę z wysoką prolaktyną. U mnie teraz 18dc a owulacji nie widać, w ogóle żeby się na nią zanosiło. Pewnie znowu będzie koło 28dc albo wcale...
Miałam 1640mIU/l najwyżej.Przeliczając na ng/Ml to 77 ponad.Hm.. A ile miałaś tej prolaktyny maksymalnie?
Miałam 1640mIU/l najwyżej.Przeliczając na ng/Ml to 77 ponad.
Ja akurat ostatni raz badałam prolaktynę rok temu, jak już doszła do normy, wtedy zaszłam w ciążę. Teraz znowu borykam się z długimi cyklami, nie wiem co się dzieje.No to sporo. Ale prolaktyna właśnie lubi skakać. Zobaczymy co mi teraz wyjdzie, chcę sprawdzić dwa razy żeby mieć porównanie.