reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Tak kilka miesięcy Ale bez rezultatu,więc odstawiłam.Bylam aż tak zła że przestałam monitorować śluz i temperaturę.Jedynie męża zamówiłam na wizytę u lekarza i dostał tabletki na podwyższony cholesterol.A tu nagle pyska dwie kreski.Najśmieszniejsze ze tylko raz w tym m-cu było przytulanie
No i właśnie, to jest chyba te odpuszczenie... to jednak prawda- jak się przestaje myśleć. Tylko, ze u mnie wcześniej się to nie sprawdziło :( nie wiem czy mi kiedykolwiek się uda... w obecnym czasie mam tyle stresu:( a seksy coraz rzadziej...

Witam się, można dołączyć?
Podczytuje forum jakiś czas i pomyślałam że może wreszcie wyjdę z krzaków :)
Zaczynam starania o rodzeństwo dla (prawie) dwulatka.
1 ciąża puste jajo, druga - łobuz Jaś.
Witaj:) pewnie, ze można:) u mnie rok temu po 1.7mch tez było puste jajeczko :( póki co dalej walczę o bobo z mizernym skutkiem:( niestety życie pewne sytuacje weryfikuje :(

Witaj:) pewnie, ze można:) u mnie rok temu po 1.7mch tez było puste jajeczko :( póki co dalej walczę o bobo z mizernym skutkiem:( niestety życie pewne sytuacje weryfikuje :(
U mnie to raczej była prolaktyna (miałam 46 chyba przy normie ok 20) albo tsh (ponad 4) albo pech albo .uj wie co ;]
Później w zdrowej ciąży tsh miałam coś ponad 3 i gin nie widział problemu :\ - taka ciekawostka.
Ale Wy tu weteranki macie pewnie wszystko przebadane :)

Właśnie w poniedziałek idę na badanie progesteronu i prolaktyny, ciekawe jak tam z prolaktyną. W tamtym roku miałam już przygodę z wysoką prolaktyną. U mnie teraz 18dc a owulacji nie widać, w ogóle żeby się na nią zanosiło. Pewnie znowu będzie koło 28dc albo wcale...

Hm.. A ile miałaś tej prolaktyny maksymalnie?
Właśnie w poniedziałek idę na badanie progesteronu i prolaktyny, ciekawe jak tam z prolaktyną. W tamtym roku miałam już przygodę z wysoką prolaktyną. U mnie teraz 18dc a owulacji nie widać, w ogóle żeby się na nią zanosiło. Pewnie znowu będzie koło 28dc albo wcale...

No to sporo. Ale prolaktyna właśnie lubi skakać. Zobaczymy co mi teraz wyjdzie, chcę sprawdzić dwa razy żeby mieć porównanie.
Ja akurat ostatni raz badałam prolaktynę rok temu, jak już doszła do normy, wtedy zaszłam w ciążę. Teraz znowu borykam się z długimi cyklami, nie wiem co się dzieje.

reklama
Do góry