reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
19 tc, a mała od paru dni już mnie zaczepia i figluje w brzuchu [emoji16] czekam z niecierpliwością na kolejne wieści od Ciebie [emoji8] i na prawdę życzę Ci, aby ten cykl był w końcu tym udanym, bo limit nieszczęśliwych zdarzeń musi się kiedyś wyczerpac [emoji3590]
Gratuluję kochana córeczki! :) :) Który to już tydzień u Ciebie? :)

reklama
Panna dzisiaj ważyła 225 g, rośnie dziewucha jak dzwon [emoji123][emoji16]
Super [emoji3590][emoji3590] Jeszcze raz gratuluję [emoji16]

Rosną te dzieciaczki niesamowicie szybko [emoji854] moja w poniedziałek będzie mieć miesiąc już [emoji87] i już waży 4100g [emoji3526]
IMG_20190626_201031.jpeg

19 tc, a mała od paru dni już mnie zaczepia i figluje w brzuchu [emoji16] czekam z niecierpliwością na kolejne wieści od Ciebie [emoji8] i na prawdę życzę Ci, aby ten cykl był w końcu tym udanym, bo limit nieszczęśliwych zdarzeń musi się kiedyś wyczerpac [emoji3590]
Ale ten czas pędzi! :) Niech rośnie zdrowa! :)

A objawów żadnych jakiś tam u siebie nie zauważyłam oprócz tych pmsowych. Nawet piersi mi nie dają żadnego znaku. ;) No i właśnie brzuch mnie ćmi na @. Żeby tylko to nie był fałszywy cień ani żeby nic już się przykrego nie wydarzyło...

[emoji110][emoji110] Trzymam kciuki [emoji3526][emoji3526]. Oby to był dobry cień
A objawów żadnych jakiś tam u siebie nie zauważyłam oprócz tych pmsowych. Nawet piersi mi nie dają żadnego znaku. ;) No i właśnie brzuch mnie ćmi na @. Żeby tylko to nie był fałszywy cień ani żeby nic już się przykrego nie wydarzyło...

Gosia trzymam mocno kciuki za ciemniejaca kreseczke i pozytywną bete :)

reklama
Miałam się nie "chwalić" tym co dzisiaj zrobiłam i co wynikło ale czuję potrzebę i wierzę w waszą moc kciukasków. :)
Otóż w momencie spadku mojej cierpliwości wychodząc do pracy wrzuciłam sobie do torby test, zrobiłam go w pracy. I co? Nawet widoczny cień mi wyszedł. Trzymajcie kochane moje kciuki, żeby w niedzielę była ciemniejsza kreseczka, w poniedziałek niech beta będzie pozytywna no i żebym w końcu zaszła w ciążę z happy endem.
Trzymam kciuki! Pokaż foto[emoji7]

Do góry