L
Lad
Gość
Dzisiaj spadek, ale nie poniżej innych temperatur. Może teraz odbywa się zagniezdzenie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzisiaj spadek, ale nie poniżej innych temperatur. Może teraz odbywa się zagniezdzenie.
Zobacz załącznik 977929
Wow to już niedługo spotkanie super i życzę, aby szybko i bezproblemowo poszło!Oo hej [emoji854]
No to trzymam kciuki żeby wreszcie samo ruszyło [emoji110][emoji110]
Z córką jak było?
U mnie od jutra do terminu zostanie 10dni... Ale wolałabym urodzić już w weekend [emoji120]
Dziękuję [emoji257]Wow to już niedługo spotkanie super i życzę, aby szybko i bezproblemowo poszło!
Dokładnie, zgadzam się z Tobą. Wystarczy ograniczyć kcal i się schudnie. Ja ograniczyłam cukry, pije wode, (raz na jakiś czas sobie pozwolę na jakieś słodkie) i waga spadła mi 4kg to dużo daje, jeść więcej owocow (nie jeść na noc) i warzywWażne żeby w diecie dopasować ilość kcal patrząc na wysiłek fizyczny, tryb życia, schorzenia etc. Ograniczenia siedzą w głowie. Mi się udało schudnąć keidys dużo ale teraz przed ciążą udało mi się również schudnąć ale utrzymać wagę. Z 107 na starcie waze teraz 78 przy wzroście 180 także uważam to za sukces. Natomiast uważam nadal na to co jem. Na indeks gilkemiczny owoców również patrze natomiast nie popadła w jakaś fit obsesję. Wiem co jem, gotuje sama od czasu do czasu wiadomo wpadnie jakaś przekąska żeby znowu nie zwariować. Bolały mnie kiedys kolana, ja też jestem przypadkiem że od 8 roku zycia trenuje w klubie teraz mam przerwę wiadomo bo ciąża. Lekarze patrzą taka miara, że ktoś z nadwagą i otyłością jest gorszy, przykre to ale niektórzy z lekarzy też mają nadwagę często i to spora... Głowa do góry kobiety, kto jak nie my da sobie radę z tym wszystkim. Ważne znać swoją wartość i działać, ja po rozstaniu z moim mężem też mogłam wpadać w zajadanie stresu jak dawno temu ale powiedziałam sobie nie, spacery jeszcze raz spacery. Zajmuje sobie jakoś ten czas bo bym zwariowała [emoji4]
Dokładnie kochana, najważniejsze się przestawić i waga sama leci w dółDokładnie, zgadzam się z Tobą. Wystarczy ograniczyć kcal i się schudnie. Ja ograniczyłam cukry, pije wode, (raz na jakiś czas sobie pozwolę na jakieś słodkie) i waga spadła mi 4kg to dużo daje, jeść więcej owocow (nie jeść na noc) i warzyw
Cześć! Ja od wczoraj też w końcu przyszła @, a przed nią aż 5 dni plamień :/Cześć Kochane co tam u Was ciekawego? ja akurat dostałam @ szybcuej 3 dni... za 3 tygodnie mam wizytę u endo - zobaczymy co powie a od lipca ruszamy ❤❤❤
P.S ostatnio tak się zastanawiam, jak to jest z tym L4 w ciąży...? Można spacerować czy nie można? Mam taka znajomą z pracy, która zaszła w ciąże i jest na zwolnieniu, chodzi na spacery, podróżuje... jak to jest? Można czy nie można... ? Oczywiste jest, ze nie bedzie się siedzieć bitych 9 mcy w domu, ale jak to wyglada ? U Was jak jest?
Tak, tak 19.06.19 mam zaplanowane cc, oby tylko dotrwacDziękuję [emoji257]
Ty chyba też masz tp na czerwiec, nie? [emoji848]
Mam nadzieję że moje przestawienie na regularne i zdrowe jedzenie na mnie zadziałaja na plus. Że w końcu zobaczę że waga spada A nie stoi non stop w miejscu.Dokładnie, zgadzam się z Tobą. Wystarczy ograniczyć kcal i się schudnie. Ja ograniczyłam cukry, pije wode, (raz na jakiś czas sobie pozwolę na jakieś słodkie) i waga spadła mi 4kg to dużo daje, jeść więcej owocow (nie jeść na noc) i warzyw