MalaMi24
Fanka BB :)
USG prenatalne miałam już 19 kwietnia, to zwykle USG termin mam na 30 październikaTo było pewnie usg prenatalne? na kiedy masz termin?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
USG prenatalne miałam już 19 kwietnia, to zwykle USG termin mam na 30 październikaTo było pewnie usg prenatalne? na kiedy masz termin?
Może zrób test, różnie bywa a może akurat [emoji7] Trzymam kciuki!U mnie tak nigdy nie było, jeden dzień, no dwa w porywach ale nie trzy i raczej i na podpaskach było a teraz podpaski suche, nie wiem o co chodzi
Planuję zrobić jutroMoże zrób test, różnie bywa a może akurat [emoji7] Trzymam kciuki!
Wierzę w to, że się szczęście do Ciebie uśmiechniePlanuję zrobić jutro
Dziękuję [emoji8]Wierzę w to, że się szczęście do Ciebie uśmiechnie
Moje 15 tygodniowe szczęście! Doczekacie się też takiego maleństwa kochane [emoji3531]Zobacz załącznik 970638
A ja ostatnio nie dogaduje się z mężem w sprawie przerwy w staraniach. Ja chcę poczekać aż porobimy badania a on nie chce tracić czasu i wierzy, że jak się uda to będzie wszystko dobrze. No nie dogadujemy się no, pod koniec maja znowu będę siedziała i wpatrywała się jak (nie)pojawiają się kreski na teście.
Ja czekam jak na ścięcie. Jeszcze 6 dni do testu. Oczywiście mimo spraw do załatwienia w związku z firmą to i tak myślę :/ w dodatku od wczoraj czuje się fatalnie i już mam dość
U mnie niby temperatura niezmiennie 37.1 ale dziś już nerwy mam straszne, więc szykuje się na @ [emoji20]Mi został jakiś tydzień do @. A już mnie jakoś nerwy biorą czy temperatura spadnie czy jednak się utrzyma
U mnie niby temperatura niezmiennie 37.1 ale dziś już nerwy mam straszne, więc szykuje się na @ [emoji20]