reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
No warto zrobić badania hormonalne. One dużo lubią namieszać w organizmie kobiety. Chętnie bym się pozbyla tych hormonów. Ja za każdym razem jak szłam do Endo sprawdzić hormony nie wyszłam z gabinetu bez płaczu. W czwartek jadę do Endo i będę znała wyniki hormonalne ciekawa jestem czy tym razem z gabinetu będzie mi dane wyjść z uśmiechem na twarzy. Strasznie się denerwuje przed ta wizyta A w czwartek będę tylko klebkiem nerwów. I pewnie przez ten stres nerwy mi się znowu okres przesunie. Czasami to bym siadla i płakała tylko z bez silnosci.
A jakie robisz badania przed wizyta? Ja mam endo w czerwcu, powtórzę tsh, ft4 i 3 i dodatkowo zrobie progesteron i prolaktyne :)

Ja właśnie jadę w czwartek na wizytę bo mam poznać wszystkie wyniki z testów hormonalnych z 21 marca z 5 kwietnia i z 9 kwietnia. Miałam wszystkie możliwe hormony robione.
A jakie robisz badania przed wizyta? Ja mam endo w czerwcu, powtórzę tsh, ft4 i 3 i dodatkowo zrobie progesteron i prolaktyne :)

Co tam Kochane? :) jak po majoweczkach? Mnie niestety dopadło choróbsko:(( chyba przewiało mnie na działeczce jak grillowalismy:( mecze się już od 2go.
A dzis do pracy na 2ga zmiane...
Tak się ciesze, bo kupujemy autko i w koncu bede jeździć ❤️ Trochę mam stresa :cool2::-D a od czerwca prawdopodobnie wracamy do gry :) ciesze się na sama mysl ❤️

Dlaczego dzisiaj nagle mi znikła ta kreska pionowa? Zna się ktoś na tym? Wczoraj była dziś nie ma
Screenshot_20190506-135929.jpeg
Screenshot_20190505-152110.jpeg

reklama
Przed 3 maja i 3gp byly. I była kreska ta czerwona na 3 maja tak jak na załączniku a dziś wchodzę rano na aplikacje i kreski nie maZobacz załącznik 969476Zobacz załącznik 969477
Wiesz co nie znam się na wykresach to dla mnie czarna magia ale jeśli była 3-go maja kreska A dzisiaj jej nie ma to oznacza że owu już miałaś. Może niech się wypowie dziewczyna która korzystała z tej aplikacji. Dla mnie to jest zbyt trudne nigdy nie mierzylam temp i nie używałam do tego żadnych aplikacji.

Do góry