[GROUP=]
[/GROUP]
Dzieki ! Obowiązkowo ! Żeby tak się męczyćDaj koniecznie znać jak wynik bety.
[/GROUP]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzieki ! Obowiązkowo ! Żeby tak się męczyćDaj koniecznie znać jak wynik bety.
A jakie robisz badania przed wizyta? Ja mam endo w czerwcu, powtórzę tsh, ft4 i 3 i dodatkowo zrobie progesteron i prolaktyneNo warto zrobić badania hormonalne. One dużo lubią namieszać w organizmie kobiety. Chętnie bym się pozbyla tych hormonów. Ja za każdym razem jak szłam do Endo sprawdzić hormony nie wyszłam z gabinetu bez płaczu. W czwartek jadę do Endo i będę znała wyniki hormonalne ciekawa jestem czy tym razem z gabinetu będzie mi dane wyjść z uśmiechem na twarzy. Strasznie się denerwuje przed ta wizyta A w czwartek będę tylko klebkiem nerwów. I pewnie przez ten stres nerwy mi się znowu okres przesunie. Czasami to bym siadla i płakała tylko z bez silnosci.
A jakie robisz badania przed wizyta? Ja mam endo w czerwcu, powtórzę tsh, ft4 i 3 i dodatkowo zrobie progesteron i prolaktyne
Dlaczego dzisiaj nagle mi znikła ta kreska pionowa? Zna się ktoś na tym? Wczoraj była dziś nie maZobacz załącznik 969432Zobacz załącznik 969433
Ta pionowa kreska miała oznaczać dzien domyślnej owulacji. Ale u ciebie temp idzie wciaz w gore wiec prawdopodobnie jeszcze owu nie mialas.
Mierz temp co dziennie i zobaczysz czy spada przed miesiączka. A miałam Przytulanki przed 3 maja?Właśnie już miałam tego 3go i teraz jest już po owulacji i mi ta kreska znikła
Mierz temp co dziennie i zobaczysz czy spada przed miesiączka. A miałam Przytulanki przed 3 maja?
Wiesz co nie znam się na wykresach to dla mnie czarna magia ale jeśli była 3-go maja kreska A dzisiaj jej nie ma to oznacza że owu już miałaś. Może niech się wypowie dziewczyna która korzystała z tej aplikacji. Dla mnie to jest zbyt trudne nigdy nie mierzylam temp i nie używałam do tego żadnych aplikacji.Przed 3 maja i 3gp byly. I była kreska ta czerwona na 3 maja tak jak na załączniku a dziś wchodzę rano na aplikacje i kreski nie maZobacz załącznik 969476Zobacz załącznik 969477