Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czasami w takiej przerwie najłatwiej się zachodzi.Ok przemyśle to jeszcze tak jak pisałam wcześniej muszę mieć przerwę miesiąc dwa. Jak wrócę do starań to może spróbuję.
Może się przesunąć nawet o ponad 20 dni. Moja się tak przesunęła właśnie.Owulacja może przesunąć się o 6 dni ?
Jasne że tak. Wpływa na to mnóstwo czynników - stres, zmęczenie, przeziębienie, wyjazd. A czasem nawet tak o, po prostu. Organizm kobiety to nie zegarekOwulacja może przesunąć się o 6 dni ?
W czwartek jeśli nie przyjdzie dalej @ to skocze na betę. Ogólnie to dzisiaj mam identyczny praktycznie test jak przy tamtej ciąży w tym samym dniu po owulacji. No ale nie chce sobie robić nadziei. Ale wtedy jak go pokazywałam to robiłam zdjęcie lustrzanką i lepiej było widać a teraz już aparatu nie mam a telefonem to ja sobie mogę co najwyżej średnie selfie trzepnac.Czyli czekamy. A do kiedy?
Tule [emoji10]Tak jak myślałam, w sumie negatywny. Temperatura też spadła więc czekam na @. Jedynie piersi ciągle mnie nieźle bolą.Zobacz załącznik 967394