L
Lad
Gość
Oby nie przyszła... Trzymam kciuki!Ja schizuję że zaraz @ a nie ma. Boję się tego widoku : (
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oby nie przyszła... Trzymam kciuki!Ja schizuję że zaraz @ a nie ma. Boję się tego widoku : (
A kiedy powinnaś dostać?Ja schizuję że zaraz @ a nie ma. Boję się tego widoku : (
Dziękuję za entuzjazm. Ale ten cykl nie musi zakończyć się ciążą. Na razie pięknie temperatura wskazuję na przebytą owulację, mam fazę lutealną. Ale za kilka dni temperatura może zacząć spadać na @.Świetnie. Napewno to pokazuje ciążę. Trzymam kciuki abyś w sobotę ujrzała 2 wyraźne kreski na teście kochana[emoji110][emoji110][emoji173]
U mnie temperatura zawsze spada w dzień lub dwa dni przed @Dziękuję za entuzjazm. Ale ten cykl nie musi zakończyć się ciążą. Na razie pięknie temperatura wskazuję na przebytą owulację, mam fazę lutealną. Ale za kilka dni temperatura może zacząć spadać na @.
U mnie jest tak samo.U mnie temperatura zawsze spada w dzień lub dwa dni przed @
nicA ile ci się już spóźnia?
Dziś 26dc powinnam dostać według apki w sobotę, ale nie wiem kiedy dokładnie była owu.A kiedy powinnaś dostać?
Rozumiem. Eh to czekanie. Trzymam kciuki :*nic
Dziś 26dc powinnam dostać według apki w sobotę, ale nie wiem kiedy dokładnie była owu.
Boli mnie podbrzusze od paru dni..