Dziewczyny żegnam się z forum . Dziękuję za wszystko za wsparcie i słowa otuchy. Jesteście wspaniałe każdej z was życzę dwóch kresek i wspaniałych bobaskow. Ja muszę odetchnąć i chyba rezygnuje ze starań to mnie psychicznie wykańcza . Powodzenia kochane
reklama
Kasicaa88
Zaangażowana w BB
Dziewczyny żegnam się z forum . Dziękuję za wszystko za wsparcie i słowa otuchy. Jesteście wspaniałe każdej z was życzę dwóch kresek i wspaniałych bobaskow. Ja muszę odetchnąć i chyba rezygnuje ze starań to mnie psychicznie wykańcza . Powodzenia kochane
Jej tak mi przykro nawet nie wiem co napisać.
Magdalena2991
Fanka BB :)
Och nie bardzo mi przykroDziewczyny żegnam się z forum . Dziękuję za wszystko za wsparcie i słowa otuchy. Jesteście wspaniałe każdej z was życzę dwóch kresek i wspaniałych bobaskow. Ja muszę odetchnąć i chyba rezygnuje ze starań to mnie psychicznie wykańcza . Powodzenia kochane
Dziewczyny, już nie wiem jak interpretować mój wykres. Przez to, że olałam obserwacje ale jednak testy owu były grane to nie wiem kiedy ja mam tą owulację. Korzystam z ovufriend i wyznaczyło mi owulację na 6.03 a test owu wyszedł mi pozytywny dopiero wczoraj wieczorem.
Od wczoraj mam większą ochotę na męża i od wczoraj bolą mnie sutki przy dotyku, a śluz jest dziwny, raz niby kleisty zaraz rozciągliwy i cholera wie, rzucę wykres do podglądu
Magdalena2991
Idź, idź trzymam kciuki [emoji110]Dziś 3 dzień okresu niema i testy negatywne idę zaraz na betę bo tylko się denerwuje ta sytuacja
Bardzo mi przykro... może faktycznie oddech będzie dobrym wyjściem i za jakiś czas z czystą głową spróbujesz i będzie dobrze :*
Och nie bardzo mi przykro
Dziewczyny, już nie wiem jak interpretować mój wykres. Przez to, że olałam obserwacje ale jednak testy owu były grane to nie wiem kiedy ja mam tą owulację. Korzystam z ovufriend i wyznaczyło mi owulację na 6.03 a test owu wyszedł mi pozytywny dopiero wczoraj wieczorem.
Od wczoraj mam większą ochotę na męża i od wczoraj bolą mnie sutki przy dotyku, a śluz jest dziwny, raz niby kleisty zaraz rozciągliwy i cholera wie, rzucę wykres do podgląduZobacz załącznik 949993
Moim zdaniem owu była wczoraj. Jeslij jutro tempka będzie wysoka to tym bardziej
Magdalena2991
Dziękuję zawsze to większe szanseMoim zdaniem owu była wczoraj. Jeslij jutro tempka będzie wysoka to tym bardziej
Bardzo mi przykro. Wiem co czlowiek czuje w takiej chwili.Żywa czerwona krew... Przecież były kreski w odpowiednim czasie na teście i to nie na jednym ja tracę siły i nadzieję że kiedyś mi się uda ...
Pamietam też ze u Ciebie wyjątkowo często wychodziły kreski drufie jasne.
Badalas sie w ostatnim czasie?
reklama
Odetchnij.. Oczysc głowę i umysl. Jak odpoczniesz i poczujesz sie na silach ro wrócisz. Mam nadzieję ze juz nie tyle z kreska na tescie co ze zdj z usg fasolki.Dziewczyny żegnam się z forum . Dziękuję za wszystko za wsparcie i słowa otuchy. Jesteście wspaniałe każdej z was życzę dwóch kresek i wspaniałych bobaskow. Ja muszę odetchnąć i chyba rezygnuje ze starań to mnie psychicznie wykańcza . Powodzenia kochane
Czasem reset jest bardzo potrzebny.
Trzymaj sie i wracaj do nas z dobrymi wiadomościami