starajaca2018
Fanka BB :)
A mnie się dziś śniło, że kupiłam chyba z 20 testów ciążowych psycha siada xd
A ja się boję zrobić test by się nie rozczarować znowu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A mnie się dziś śniło, że kupiłam chyba z 20 testów ciążowych psycha siada xd
Nie przepraszaj..nie ma za co.. po to jest forum żeby sie tu wygadać, wyżalić czy doradzić.. nie sprawiedliwe trzymaj sie mocno.Dlatego ten cholerny test już nic nie pokazywał bo wszystko się skończyło i poszło. Jeszcze okres dostałam szybciej niż powinnam... Jestem załamana ... Przepraszam was dziewczyny ze zajęłam wam czas
Mi sie ostatnio śniło mega coś śmiesznego.. usmiejecie się. Byłam w kinie na kobietach mafii i tam drastyczne sceny jak piłą obcinali części ciała..no i śniło mi się że mojego męża gonił kat z piłą i obciął mu najważniejszą cześć ciała... Oczywiście żył tylko bez "ogonka", jak ja płakałam że juz nie będę miec dziecka.. co to sie w głowie dzieje że takie sny nawiedzają..Jejku dziewczyny śniło mi się ze robiłam test i był pozytywny i w szoku oznajmilam przy stole mojemu ze będzie ojcem ale to myślenie wpływa na wszystko, masakra.
Myślimy myślimy i potem coś się w tej głowie kołaczeMi sie ostatnio śniło mega coś śmiesznego.. usmiejecie się. Byłam w kinie na kobietach mafii i tam drastyczne sceny jak piłą obcinali części ciała..no i śniło mi się że mojego męża gonił kat z piłą i obciął mu najważniejszą cześć ciała... Oczywiście żył tylko bez "ogonka", jak ja płakałam że juz nie będę miec dziecka.. co to sie w głowie dzieje że takie sny nawiedzają..
Przykro Kochana... ale nie załamuj się. Trzeba żyć dalej, zobacz ja już tyle czasu i nic... tez mam czasami wszystkiego dosyć, ryczeć się chce i w ogóle:/ porób sobie badania, idz do lekarza niech Cię pokieruje. Zobaczysz, ze w koncu się udaDziewczyny żegnam się z forum . Dziękuję za wszystko za wsparcie i słowa otuchy. Jesteście wspaniałe każdej z was życzę dwóch kresek i wspaniałych bobaskow. Ja muszę odetchnąć i chyba rezygnuje ze starań to mnie psychicznie wykańcza . Powodzenia kochane
przytulamJa się tez załamałam dziś :/ beta 0,2 już mam dosyć
Ja się tez załamałam dziś :/ beta 0,2 już mam dosyć