reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Dlatego ten cholerny test już nic nie pokazywał bo wszystko się skończyło i poszło. Jeszcze okres dostałam szybciej niż powinnam... Jestem załamana ... Przepraszam was dziewczyny ze zajęłam wam czas :(
Nie przepraszaj..nie ma za co.. po to jest forum żeby sie tu wygadać, wyżalić czy doradzić.. nie sprawiedliwe :(:( trzymaj sie mocno.

Jejku dziewczyny śniło mi się ze robiłam test i był pozytywny i w szoku oznajmilam przy stole mojemu ze będzie ojcem :D ale to myślenie wpływa na wszystko, masakra.
Mi sie ostatnio śniło mega coś śmiesznego.. usmiejecie się. Byłam w kinie na kobietach mafii i tam drastyczne sceny jak piłą obcinali części ciała..no i śniło mi się że mojego męża gonił kat z piłą i obciął mu najważniejszą cześć ciała..o_O. Oczywiście żył tylko bez "ogonka", jak ja płakałam że juz nie będę miec dziecka.. co to sie w głowie dzieje że takie sny nawiedzają..:o

Mi sie ostatnio śniło mega coś śmiesznego.. usmiejecie się. Byłam w kinie na kobietach mafii i tam drastyczne sceny jak piłą obcinali części ciała..no i śniło mi się że mojego męża gonił kat z piłą i obciął mu najważniejszą cześć ciała..o_O. Oczywiście żył tylko bez "ogonka", jak ja płakałam że juz nie będę miec dziecka.. co to sie w głowie dzieje że takie sny nawiedzają..:o
Myślimy myślimy i potem coś się w tej głowie kołacze :eek:

Dziewczyny żegnam się z forum . Dziękuję za wszystko za wsparcie i słowa otuchy. Jesteście wspaniałe :) każdej z was życzę dwóch kresek i wspaniałych bobaskow. Ja muszę odetchnąć i chyba rezygnuje ze starań :( to mnie psychicznie wykańcza . Powodzenia kochane :)
Przykro Kochana... ale nie załamuj się. Trzeba żyć dalej, zobacz ja już tyle czasu i nic... tez mam czasami wszystkiego dosyć, ryczeć się chce i w ogóle:/ porób sobie badania, idz do lekarza niech Cię pokieruje. Zobaczysz, ze w koncu się uda❤️

reklama
Cześć dziewczyny ja z doskoku ale was czytam.
Powiedzcie mi czy z drugą ciążą jest trudniej zajść? Zawsze @ miałam regularne, przed pierwsza ciążą 26 dni teraz to tak 27, 26 . Obecnie mam 4dc wyliczyłam, że 18 marca bedzie owu, ale stresuje sie że się nakręce a tu dupa nie uda się, w pierwszej ciąży udało się za pierwszym razem. No i ogólnie mam wiele wątpliwości czy bedzie wszystko ok.

Do góry