reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
@Kaja1994 witaj, z tabletkami nie pomogę bo nigdy nie brałam [emoji4]

@Betii35 jedziemy w czwartek [emoji4] Fajnie że wracacie do starań [emoji3590]

@Dżasta1111 taki wodnisty to płodny, u mnie się jeszcze maksymalnie rozciąga między palcami w kulminacyjny dzień

@MalaMi24 dbaj o siebie bo teraz najważniejszy czas dla rozwoju [emoji3590] Czasami lepiej wziąść antybiotyk jeśli trzeba.

@Magdalena2991 to pięknie Ci się wszystko unormowało, oby w końcu się udało, trzymam kciuki [emoji110][emoji110] Mnie jajnik pobolewa już przed owu, ale tak bardzo delikatnie, a po owu zauważyłam że horcorowo boli przed 2 dni...
Nie dostałam antybiotyku tylko domowymi sposobami ;( jakoś daje radę ale jest ciężko...

A u mnie zaczyna się cyrk.. Tak już się cieszyłam że ostatnie dwa cykle książkowo. A tu dziś 18 dpo potwierdzonej usg i zero okresu... Test robiłam 14dpo wieczorem i biel więc już dałam sobie spokój. Piersi mnie tak bolą od dwóch dni że chyba zaraz wybuchną..

Tyle czasu po pewnej owulacji już dawno powinien wystąpić okres... Czy to wina jakiegoś hormonu? Coś powinnam zbadać?

reklama
A u mnie zaczyna się cyrk.. Tak już się cieszyłam że ostatnie dwa cykle książkowo. A tu dziś 18 dpo potwierdzonej usg i zero okresu... Test robiłam 14dpo wieczorem i biel więc już dałam sobie spokój. Piersi mnie tak bolą od dwóch dni że chyba zaraz wybuchną..
A może powtórz test? Przez 4 dni dużo może się zmienić

Do góry