Dżasta1111
Fanka BB :)
Dziękuję dziewczyny za miłe słowa :*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wróciłam od lekarza. 10 dc - pecherzyk dominujący 10,3, a endometrium 7,6. Jeśli chodzi o endometrium to jest w miarę ok, jak na 10 dc, pecherzyk mógłby być większy, ale może jeszcze urosnac. W następny piątek kolejny monitoring.
Rozsądnie bym Ci podpowiedziala, żebyś poczekala, ale w praktyce wiem, że to nie takie proste xd kiedy ma przyjść @?Kto testuje w przyszłym tyg? Ja już sama nie wiem czy czekać do okresu czy coś wcześniej działać
Spróbuj wytrzymać do tego czwartku, a przynajmniej do środy.Czwartek jeszcze kawał czasu nie wiem jak wytrzymam
Nie dostałam antybiotyku tylko domowymi sposobami ;( jakoś daje radę ale jest ciężko...@Kaja1994 witaj, z tabletkami nie pomogę bo nigdy nie brałam [emoji4]
@Betii35 jedziemy w czwartek [emoji4] Fajnie że wracacie do starań [emoji3590]
@Dżasta1111 taki wodnisty to płodny, u mnie się jeszcze maksymalnie rozciąga między palcami w kulminacyjny dzień
@MalaMi24 dbaj o siebie bo teraz najważniejszy czas dla rozwoju [emoji3590] Czasami lepiej wziąść antybiotyk jeśli trzeba.
@Magdalena2991 to pięknie Ci się wszystko unormowało, oby w końcu się udało, trzymam kciuki [emoji110][emoji110] Mnie jajnik pobolewa już przed owu, ale tak bardzo delikatnie, a po owu zauważyłam że horcorowo boli przed 2 dni...
A może powtórz test? Przez 4 dni dużo może się zmienićA u mnie zaczyna się cyrk.. Tak już się cieszyłam że ostatnie dwa cykle książkowo. A tu dziś 18 dpo potwierdzonej usg i zero okresu... Test robiłam 14dpo wieczorem i biel więc już dałam sobie spokój. Piersi mnie tak bolą od dwóch dni że chyba zaraz wybuchną..