reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Beta hcg 100,900 mlu/ml

Progesteron 13,920 ng/ml

Kochane boję się, że za niski progesteron i że beta mała?

Dziś mój 26 dzień cyklu [emoji7]Cykle mam 27 dniowe. Jak myślicie jest ok?
Jest ok:) ja w 30dc mialam bete 41 i progesteron 18.450 a w 33dc bete 114 i progesteron 18.060.

Progesteron to taki dziad troche bo on ma spadki i trzeba by go badac kilka dni z rzedu żeby wiedziec czy zlapany wynik to taka norma czy to akurat ten spadek.

Ogólnie Wam wszystkim dziękuję za pomoc, za wsparcie którego od Was miałam tak wiele. Za każdym razem mogłam na Was liczyć i wiem, że dalej tak będzie! [emoji173] Dziękuję Wam za każde dobre słowo! Ogromnie się cieszę idę się ta wiadomością podzielić z Mężem i najbliższymi. Trzymam kciuki za resztę staraczek! Wam też się uda wiem to[emoji8] Odezwę się do Was w poniedziałek po kolejnej becie a tym razem idę zjeść i na spacer buziaki kochane!:*
Zapraszam cie na watek staraczek ktorym sie udalo :) zeby tu dziewczynom starającym nie spamowac o ciazy.

@Xinak ciebie również gorąco zapraszam.

Link do: Staraczki 2018 - Udało się! :)

My w sumie od końca @ do 2 dni po owu to co drugi dzień. Ale nie odpuszczamy sobie przyjemności po owu dlatego pytam ;) ale cieszę się, że nie tylko ja mam takie wątpliwości bo głupio się czułam pytając
Chciałabym tak moc jak Ty co 2 dni :p u mnie to tylko z 2 razy w ciagu owulacji :/

reklama
Zobaczysz sama po sobie. Ja myślałam że poznam że zaszłam w ciążę a wszystko było normalnie jak na @ tylko dziwny posmak w ustach miałam jak coś jadłam. Na kawę już nie miałam ochoty :)
I u mnie jeszcze węch... mam takie gałązki ozdobne koło łóżka, strasznie mnie drażnił ten zapach w ciążyo_O:)

Do góry