MalaMi24
Fanka BB :)
Dziekuje :*:*Normalne jestes w ciąży- wszystko się zmienia, rozciąga, ciało się przygotowuje na nowe życie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziekuje :*:*Normalne jestes w ciąży- wszystko się zmienia, rozciąga, ciało się przygotowuje na nowe życie
Piekne krechy Przesyłaj nam Kochana ciążowe fluidkiCzekam na wyniki bety postarają się żeby były na 13 do wglądu na emaila. Dziś zrobiłam też jeden test ale nie z pierwszego moczu bo bym nie wytrzymała hehe [emoji23] Już się nie mogę doczekać na wyniki.Zobacz załącznik 945798
Dziekuje;*Piekne krechy[emoji3590] Przesyłaj nam Kochana ciążowe fluidki[emoji3590]
Zrobiłaś test?Mnie cały czas boli ten brzuch nic nie przechodzi 3 dzień ciągną te jajniki już nie wiem co myśleć o tym [emoji848]
Tak jak i u mnie. 20dc a brzuch boli okropnieNie mam po co bo to 18 dc w tym problem
Tak jak i u mnie. 20dc a brzuch boli okropnie
U mnie było po co bo już cień cienia był. Każdy robi wtedy jak mu serce podpowiada.Nie mam po co bo to 18 dc w tym problem
U mnie było po co bo już cień cienia był. Każdy robi wtedy jak mu serce podpowiada.