Magdalena2991
Fanka BB :)
Niestety dalej i ból jak na @ także kolejny raz się nie udało, no trudnoI jak sytuacja? dalej śluz różowy? :/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niestety dalej i ból jak na @ także kolejny raz się nie udało, no trudnoI jak sytuacja? dalej śluz różowy? :/
Ja zbadalam to miałam ponad 40 niestety dlatego wzięłam i biorę castagnus ale już w piątek idę do endokrynologa. A później do ginekologa.U mnie nie wiem jak z prolaktyną, nigdy nie badałam
Jeju tak mi przykro kochana! Ja właśnie tego się boję, że znów będzie beta ujemna dlatego nie idę na razie... pewnie u mnie @ też przyjdzie.Wynik bety identyczny jak robilam kiedyś tydzień po spozniajacej sie@ czyli nici
Oby u Ciebie było inaczej! Żałuję teraz że zrobiłam ją w ogóle no ale cóż.. Przynajmniej wiem na czym stojęJeju tak mi przykro kochana! Ja właśnie tego się boję, że znów będzie beta ujemna dlatego nie idę na razie... pewnie u mnie @ też przyjdzie.
Dokładnie przynajmniej wiesz. Mnie od 15 dc caly czas delikatnie ciągnie w podbrzuszu i boli. Teraz mocniej bolą mnie piersi no zobaczę. Coś czuje, że może to być zwiastun nadchodzącej @Oby u Ciebie było inaczej! Żałuję teraz że zrobiłam ją w ogóle no ale cóż.. Przynajmniej wiem na czym stoję
Ciężko wyczuć z tymi objawami bo mogą oznaczać i ciążę i @..ech ciężki los nas kobiet. Myślę że faceci tak nie przeżywają tych niepowodzeń..Dokładnie przynajmniej wiesz. Mnie od 15 dc caly czas delikatnie ciągnie w podbrzuszu i boli. Teraz mocniej bolą mnie piersi no zobaczę. Coś czuje, że może to być zwiastun nadchodzącej @
w którym dc powinno badać się prolaktynę?Ja zbadalam to miałam ponad 40 niestety dlatego wzięłam i biorę castagnus ale już w piątek idę do endokrynologa. A później do ginekologa.
Prolaktyna podobno jest taka sama w każdym dniu cyklu. Tak mi powiedziały w lab. A progesteron najlepiej od 21-23 dnia cyklu najlepiej 3 dni zbadać czy rośnie. Ja zbadalam tylko w 21 dc progesteron [emoji4]w którym dc powinno badać się prolaktynę?
Magdalena z tymi testami to bardzo różnie bywa, mi nigdy tak szybjo nie wychodziły. W tej ciąży test robiłam 27i28grudnia i była biel a 1 stycznia (31dc,cykle 29-30dc) pojawił się ładny widoczny bladzioch z wieczornego siku w ciąży z synem natomiast dzień po spodziewanym terminie @ wyszedł taki bladzioch że tylko ja widziałam drugą kreseczkę i to jeszcze pod światło@Mama1990 właśnie nim @martoosia04 zdążyła mi napisać ja już wgapiałam się w biel vizira także cholera wie o co chodzi. Mam też niestety inny termometr od chyba 3 dpo, bo mój owulacyjny został u rodziców i mam elektroniczny który już taki mega dokładny nie jest. W brzuchu mnie ciągnie jak na @. Chyba zostaje mi czekać