reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
No dziękuję bardzo! A Wy jak się kulacie? ;) Daleko przede mną byłaś, bo przepraszam wyleciało mi z głowy...
Nie az tak daleko [emoji14] u mnie jutro poczatek 26tc [emoji6] ale fakt, zaczynam sie kulac [emoji85]
Z mala wszystko ok [emoji4] szaleje strasznie [emoji85]
Tylko ja sie sypie w wynikach niestety i ostatnio zostalam nastraszona przez lekarza ze jak sie nie poprawi i kolejne wyniki beda zle to byc moze wysle mnie do szpitala[emoji51]

reklama
Oj ale już beżowo-różowy śluz także pewnie jednak nic z tego...
No nic pocieszam się, że ten ładny wykres to efekt ogarnięcia tsh i hormony pracują już jak należy, więc następnym razem się musi udać ;)
Zobaczysz jeszcze może to plamienia inplantacyjne. A uformowane hormony to też powód do radości głowa do góry [emoji8] Mnie też to czeka bo moja prolaktyna nie za ciekawa jest.

Hej Dziewczyny[emoji16][emoji16]
Ale czasem za wami ciężko nadążyć [emoji16][emoji16]
Przypomnę się mam na imie Magdalena jestem mama dwóch dziewczynek 8 i 6 letniej. To mój trzeci cykl staran . I powiem Was że chyba coś jest na rzeczy. @spóźnia mi się 2 dni. Ale niestety test wyszedł negatywny. Umowilam się do lekarza na 19 marca dopiero ale gdyby coś było to już będzie ładnie widac . Mam pewne objawy ale wiecie jak to jest psychika płata figle. Brzuch mnie ciągle boli. Inaczej niż na @. Staram się dużo odpoczywać a w pracy nie dam po sobie dac znać że coś się dzieje.

Miłego dnia [emoji4] i powodzenia

reklama
O tak właśnie, moja koleżanka raz mi powiedziała z widocznie nie będzie nam dane zostać rodzicami. Udalo jej się zajść w ciążę w 1 cyklu starań i z taka premedytacją mi powiedziała widzisz tak się to robi.. myslalam, że mi serce pęknie. Teraz już tego staram się nie brać do siebie. Uda nam się zobaczysz :-)
Wynik bety identyczny jak robilam kiedyś tydzień po spozniajacej sie@:( czyli nici :(

Do góry