reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
U mnie dopiero 4 dpo myślałam, że dam radę w tym cyklu na spokojnie i owszem nie nakręcam się ale cholernie mi się dłuży. Już 21 dc, nie za bardzo nawet wiem czy cykl wyjdzie 27,28,29 bo odkąd tsh spadło cykle są dłuższe

reklama
Dla mnie to i tak mój mały sukces że po ponad roku w końcu doczekałam się owulacji, w jednym miesiącu nawet samą z siebie.. I ostatnie dwa cykle książkowo. I to bez duphastonu.. Odpukac w niemalowane :-)

U mnie dopiero 4 dpo myślałam, że dam radę w tym cyklu na spokojnie i owszem nie nakręcam się ale cholernie mi się dłuży. Już 21 dc, nie za bardzo nawet wiem czy cykl wyjdzie 27,28,29 bo odkąd tsh spadło cykle są dłuższe
Ja sobie zawsze obiecuję że na spokojnie, do połowy cyklu mi wychodzi ale po owulacji wariuje, każde uklucie gdziekolwiek czy inny objaw już nakręca że ciąża a później zonk buu

Ja sobie zawsze obiecuję że na spokojnie, do połowy cyklu mi wychodzi ale po owulacji wariuje, każde uklucie gdziekolwiek czy inny objaw już nakręca że ciąża a później zonk buu
Wiem co to znaczy A jak okres się spóźnia to już w ogóle co chwila do wc chodzę i sprawdzam .

Moja lekarka i z reszta inny ginek tez powiedział zeby testy robic conajmniej 7-8 dni po terminie @ i w tedy jest napewno pewność ;););)

reklama
Do góry