Magdalena2991
Fanka BB :)
U mnie dopiero 4 dpo myślałam, że dam radę w tym cyklu na spokojnie i owszem nie nakręcam się ale cholernie mi się dłuży. Już 21 dc, nie za bardzo nawet wiem czy cykl wyjdzie 27,28,29 bo odkąd tsh spadło cykle są dłuższe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja sobie zawsze obiecuję że na spokojnie, do połowy cyklu mi wychodzi ale po owulacji wariuje, każde uklucie gdziekolwiek czy inny objaw już nakręca że ciąża a później zonk buuU mnie dopiero 4 dpo myślałam, że dam radę w tym cyklu na spokojnie i owszem nie nakręcam się ale cholernie mi się dłuży. Już 21 dc, nie za bardzo nawet wiem czy cykl wyjdzie 27,28,29 bo odkąd tsh spadło cykle są dłuższe
Hej 4 cykl to nie jest źle. Robiłaś test?Hej dziewczyny dawno mnie tutaj nie było musiałam się odciąć bo 3 cykle nieudane teraz 4 i chyba też czekam na @ 2 dzień spóźnienia. Wizyta dzisiaj u gin wszystko ok tylko endometrium 12 mm mnie zastanawia
Robiłam przed chwilą. Ale to za wcześnie negatywny .Hej 4 cykl to nie jest źle. Robiłaś test?
Wiem co to znaczy A jak okres się spóźnia to już w ogóle co chwila do wc chodzę i sprawdzam .Ja sobie zawsze obiecuję że na spokojnie, do połowy cyklu mi wychodzi ale po owulacji wariuje, każde uklucie gdziekolwiek czy inny objaw już nakręca że ciąża a później zonk buu
Masz nadczynność czy niedoczynność?U mnie dopiero 4 dpo myślałam, że dam radę w tym cyklu na spokojnie i owszem nie nakręcam się ale cholernie mi się dłuży. Już 21 dc, nie za bardzo nawet wiem czy cykl wyjdzie 27,28,29 bo odkąd tsh spadło cykle są dłuższe
Najlepiej, ale weź wytrwaj i nie zrób testu [emoji16]Moja lekarka i z reszta inny ginek tez powiedział zeby testy robic conajmniej 7-8 dni po terminie @ i w tedy jest napewno pewność
Ja tez widziałam, ale pomysłów już nie ma co jest grane :/ tylko lekarz eeehJest to niemożliwe by błądziły. Jajo wysyła sygnały i one wiedza gdzie płynąc. Oglądałam ostatnio film o tym.