Magdalena2991
Fanka BB :)
U mnie pewnie okres przyjdzie w terminie bo już 27 dc i plamienie się zaczęło. To znaczy beżowy śluz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie, to będzie trzecie i za każdym razem z problemami. Ja mam dwoje dzieci z poprzedniego związku i chcieliśmy teraz swoje wspólne i znowu ja się zawiodłam na swojej płodnościWitaj! Staracie się o pierwsze dzieciątko?
Jeśli jesteś po zastrzyku to co drugi dzień. Nie ma co aby codziennie. Jeśli będzie miało się udać to się uda. Pamiętam że po zastrzyku w sierpniu to tylko dwa razy. Też w zastrzyk i chyba raz 3 dni po i tak to nic. I wtedy się udało. Ale trzeba też odpuścić.
Spokojnie wszystko się uda. Wiem na pewno jedno, że im bardziej się przejmujesz tym jest gorzej. Takie mamy dziwne organizmy że wszystko się odbija na nich.Nie, to będzie trzecie i za każdym razem z problemami. Ja mam dwoje dzieci z poprzedniego związku i chcieliśmy teraz swoje wspólne i znowu ja się zawiodłam na swojej płodności
Moja wada to słodycze. Po prostu mogę za nie zabić ale też mam plan że jak w pracy się uspokoi to zacznę biegać z moimi psami. Im to wyjdzie na dobre i mi teżTeż to praktykuje
Zawziełam sie od nowego roku i ćwiczę i jak fajniee sie czuje. Do tego ostre postanowienie zero słodyczy ołjee
bardzo sie cieszeHej Dziewczyny. Wpadam powiedzieć, ze jestem dzisiaj po prenatalnych i wszystko jest dobrze
Nie chciał "Dziad" dac się namówić. Mówił, ze na wcześniebardzo sie ciesze
i gratuluje oby tak juz do konca.
a plec lekarz juz wypatrzył?
Super gratuluję [emoji173][emoji173]Hej Dziewczyny. Wpadam powiedzieć, ze jestem dzisiaj po prenatalnych i wszystko jest dobrze
Czasami lepiej poczekac bo tak wcześnie to sie tylko moze czlowiek nastawic a po kilku tygodniach zmiana totalna [emoji12]Nie chciał "Dziad" dac się namówić. Mówił, ze na wcześnie