martoosia04
Fanka BB :)
Ale się nie mogę doczekać wieści z Twojej wizyty! Trzymam mocno kciuki!
Sama siedzę w domu jak na szpilkach.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale się nie mogę doczekać wieści z Twojej wizyty! Trzymam mocno kciuki!
Ja po tygodniu gonitwy dziś po pracy typowo sie lenie! Odpoczywam na całego z gazetką w ręku.Hej Wam! Jakie macie na dzisiaj plany? My z mężem chyba wieczorkiem wyskoczymy na randkę.
Powodzenia na wizycie!Ja dziś wizytuję, jutro M. ma imieniny, robimy przy okazji Dzień Babci, wiec będzie fajny obiadek z moja mama i moja babcia, jakas fajna kolacyjka, potem jak dzieci usną, pewnie programy w karty [emoji23] mamy rozgrywki w kanastę i założyliśmy sie, ze kto wygra kupuje tort w cukierni [emoji23] czas mamy do narodzin maluszka.
Moje plany na wieczor hmm... nocka w pracy na szczęście ostatniaHej Wam! Jakie macie na dzisiaj plany? My z mężem chyba wieczorkiem wyskoczymy na randkę.
Brakuje mi przytulaskow z moim może dlatego, ze teraz podchodzę na luzie do starań i szczerze powiem, ze nie są tak intensywne:/ ale musiałam trochę odpocząć od tych myśli, tej gonitwy.... chce serduszkowac z miłości, kiedy bedzie na to ochota a nie z przymusu[emoji173]️ A takie czekanie na [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ Po rozłące jest najlepsze [emoji173]️
A jestem po @, a mój jest w domku
Liczba kupujecie mieszkanie czy wynajmujecie ?
Znalezc cos sensownego to koszmar jest !Chcemy kupic. Ale po dzisiejszym ogladaniu jakos tego nie widze. Pewnie nic z tego nie wyjdzie