Po cichu gratuluję, ale radzę jeszcze powtórzyć jutro albo wyskoczyć na betę.
Tak zrobię
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Po cichu gratuluję, ale radzę jeszcze powtórzyć jutro albo wyskoczyć na betę.
no to czekam do jutra, jak jutro będzie cisza, to w piatek test, będzie to 16dpo, raczej powinno byc wiarygodnieJoasia tak u wiekszosci kobiet ta faza trwa 14 dni. Mi zawsze sie to sprawdzalo aczkolwiek ja zachodze w ciaze jak za dotykiem rozdzki i w 90% w pierwszym cyklu staran, tylko potem ronie. Jesli wiesz kiedy mialas owu to dodaj 14 dni. Roznice sie pojawiaja przy przesunieciu owulacji.
Śliczna beta [emoji7] gratuluje [emoji7]Zrobiłam dzisiaj betę i progesteron. Ten drugi lanie wzrosnał i dał mi więcej nadzieji Zobacz załącznik 929779
Dziękuję [emoji8] zaczynam wierzyć że będzie dobrzeŚliczna beta [emoji7] gratuluje [emoji7]
A progesteron w sumie ok ale jesli masz to bierz nadal, nie zaszkodzi [emoji8]