reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
A ja mam pytanko dziewczyny moje do zafasolkowanych [emoji16] czy wy dziewczyny odczuwałyscie pms przed miesiączką ? Kurcze bo mnie brzuch pobolewa zawsze tydzień przed @ i teraz też i już mi się wydaje że nici z fasolki ehhh , a niestety z okresem mam przesunięcie do 2 dni bo się zjawia między 28 a 30 dniem , i to kolejne dni oczekiwania a ja już powoli sił nie mam [emoji58][emoji849] bo ileż można czekać to jest 8 cykl starań niby mało ale dla mnie to już sporo tym bardziej że co miesiąc czuje się zawiedziona tym że się nie udało [emoji31]

Praktycznie zawsze w ciazy czulam sie jakbym miala dostac okres, a bylam w ciazy 9 razy. Moze raz albo 2 razy nie mialqm objawiw ani na okres ani na ciaze a tak to zazwyczaj normalnie bol piersi i brzucha.

a jak to jest z tym okresem? zawsze liczymy te 14 dni od owulacji? tzn wiadomo ze mogą zdarzyć się wyjątki..
owu miałam w 9 dc i nie wiem jak się nastawiać, pierwszy raz tak dziwnie wcześnie
gdyby liczyć te 14 to jutro powinnam dostać @ hmm

Ostatnia edycja:
Joasia tak u wiekszosci kobiet ta faza trwa 14 dni. Mi zawsze sie to sprawdzalo aczkolwiek ja zachodze w ciaze jak za dotykiem rozdzki i w 90% w pierwszym cyklu staran, tylko potem ronie. Jesli wiesz kiedy mialas owu to dodaj 14 dni. Roznice sie pojawiaja przy przesunieciu owulacji.

Joasia tak u wiekszosci kobiet ta faza trwa 14 dni. Mi zawsze sie to sprawdzalo aczkolwiek ja zachodze w ciaze jak za dotykiem rozdzki i w 90% w pierwszym cyklu staran, tylko potem ronie. Jesli wiesz kiedy mialas owu to dodaj 14 dni. Roznice sie pojawiaja przy przesunieciu owulacji.
no to czekam do jutra, jak jutro będzie cisza, to w piatek test, będzie to 16dpo, raczej powinno byc wiarygodnie

Wczoraj wieczorem dostałam strasznego bólu brzucha taki dziwny nawet krzyż mnie bolał. Dziś jest już lepiej ale nadal ciągnie w dole brzucha. Dziś mam 8 dni po owulacji. Takie bóle mogą oznaczać torbiele albo zapalenie przydatków? Nigdy aż tak mnie brzuch nie bolał aż zimne poty miałam...

Zrobiłam dzisiaj betę i progesteron. Ten drugi lanie wzrosnał i dał mi więcej nadzieji ;)
Screenshot_2019-01-02-19-28-53.jpeg

reklama
Do góry