reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Cześć Wam, obiecałam, że się odezwę po wizycie, ale wczoraj dzień pełen wrażeń rano obudziłam się z plamieniem myślałam, że to znowu koniec mojej przygody przyznaje się bez bicia przeryczałam pół południa z myślą, że znowu Ja, że dlaczego znowu Ja, miałam mieć wizytę na 22 ale lekarz przyjął mnie przed pacjentami o 15 w poczekalni tylko modlitwa, ale powiem wam szczerze głupia ja nie pozostawialam sobie złudzeń ciąża o tydzień młodsza, jeszcze w internecie naczytałam się że jak płód uszkodzony to na przełomie 9/10 tc i tak organizm go odrzuci więc same wiecie zresztą jak to jest, a okazało się, że mój skarb żyje, że ma serduszko nawet lekarz dał mi kilka sekund posłuchać mega wzruszenie i nie dowierzanie, plamienie najprawdopodobniej z krwiaka, mały 13 mm, ale lekarz twierdzi, że może się gdzieś oczyszczać więc zwiększona dawka progesteronu do 3 dziennie i luteina zmieniona na podjęzykowa żeby tam już się nic nie rozpuszczalo ;) dzięki wszystkim za kciuki :) po pracy wstawię wam mojego 2 cm groszka aaa i teraz jest młodszy tylko o 3 dni więc idealnie pokrywa się z owu :) bo tak właśnie gdzieś 17 dc miałam ;)

reklama
Dziewczyny jak myślicie można przedobrzyć branie progesteronu? Pobolewa mnie brzuch, wzięłam Nospe i czuję już że troszkę puszcza ale myślę żeby do zestawu 3x1 dupastonu i 3x1luteina pod jeZyk nie dołożyć luteinę dopoch. Na noc? Boję się tego bólu, zaraz mi się przypomina poronienia z października
Ja biorę teraz 3 razy duphaston i 2 razy po 2 tab luteiny podjęzykowej więc chyba się nie da przedawkować ;) a i wczoraj na to moje plamienie kazał mi na noc wziąć 4 na raz tabletki duphastonu standardowo 2 luteiny

Cześć Wam, obiecałam, że się odezwę po wizycie, ale wczoraj dzień pełen wrażeń rano obudziłam się z plamieniem myślałam, że to znowu koniec mojej przygody przyznaje się bez bicia przeryczałam pół południa z myślą, że znowu Ja, że dlaczego znowu Ja, miałam mieć wizytę na 22 ale lekarz przyjął mnie przed pacjentami o 15 w poczekalni tylko modlitwa, ale powiem wam szczerze głupia ja nie pozostawialam sobie złudzeń ciąża o tydzień młodsza, jeszcze w internecie naczytałam się że jak płód uszkodzony to na przełomie 9/10 tc i tak organizm go odrzuci więc same wiecie zresztą jak to jest, a okazało się, że mój skarb żyje, że ma serduszko nawet lekarz dał mi kilka sekund posłuchać mega wzruszenie i nie dowierzanie, plamienie najprawdopodobniej z krwiaka, mały 13 mm, ale lekarz twierdzi, że może się gdzieś oczyszczać więc zwiększona dawka progesteronu do 3 dziennie i luteina zmieniona na podjęzykowa żeby tam już się nic nie rozpuszczalo ;) dzięki wszystkim za kciuki :) po pracy wstawię wam mojego 2 cm groszka aaa i teraz jest młodszy tylko o 3 dni więc idealnie pokrywa się z owu :) bo tak właśnie gdzieś 17 dc miałam ;)
Wiedziałam ze bedzie dobrze !! [emoji173][emoji173] tak sie ciesze ze widzialas swojego maluszka [emoji173][emoji173] super [emoji7][emoji7]

Wspaniała wiadomość. Ogromne gratulacje. Mam nadzieję że się uspokoiłas a plamienia szybko odejdą w niepamięć

Nie wiem czy gratulowałam, więc: GRATULACJE!!!! [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Dziękuję [emoji8]

Paulinka bardzo się cieszę że wszystko dobrze u was :* groszek jest bardzo silny ;)

Ja rano skocz łam na betę na teraz w pracy siedzę jak na szpilkach. Zlecenie już się pokazuje na stronie ale jeszcze brak wyników :)

Dziękuję [emoji8]

Paulinka bardzo się cieszę że wszystko dobrze u was :* groszek jest bardzo silny ;)

Ja rano skocz łam na betę na teraz w pracy siedzę jak na szpilkach. Zlecenie już się pokazuje na stronie ale jeszcze brak wyników :)
Czekamy na piękny przyrost [emoji1696]

Cudowne wieści! Musisz wierzyć już w swojego maluszka, za kilka mieście się spotkacie [emoji4]

reklama
Do góry