reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
A ja w lutym tez mogłam być mama :( smutne to jest - nie potrafię o tym zapomnieć... ale ciesze się, ze szczęścia innych dziewczyn❤️ Może i mi się jeszcze kiedyś poszczęści
Kochana napewno i wierze w to(choc czasami ciezko) ze uda sie kazdej z nas. Ja co chwile trace nadzieje ze uda sie zajsc w ciaze a po chwili klepie sie po glowie ze musi i na nowo mam kopa do dzialan.

Jestem po [emoji4] wczoraj o 14.15 przyszła na świat Pola [emoji173]️ 4060g 58cm. Po wtorkowej nieudanej indukcji porodu wczoraj zapadła decyzja o cc- główka za wysoko, duża waga na usg i cukrzyca ciążowa, to wszystko zadecydowało o cesarce. Jestem już po pionizacji, ale jest ciężko... Czekam aż przywiozą kluske [emoji6]
received_431444667389448.jpeg

Załączniki

• received_431444667389448.jpeg
    received_431444667389448.jpeg
    54,2 KB · Wyświetleń: 471
Jestem po [emoji4] wczoraj o 14.15 przyszła na świat Pola [emoji173]️ 4060g 58cm. Po wtorkowej nieudanej indukcji porodu wczoraj zapadła decyzja o cc- główka za wysoko, duża waga na usg i cukrzyca ciążowa, to wszystko zadecydowało o cesarce. Jestem już po pionizacji, ale jest ciężko... Czekam aż przywiozą kluske [emoji6]
Zobacz załącznik 924753
Śliczny maluch :-) niech zdrowo rośnie :-*

Zobacz załącznik 924753
Jaka śliczna ♥️♥️♥️ gratulacje:tak: dużo zdrówka dla Ciebie i Poli:tak:

A ja w lutym tez mogłam być mama :( smutne to jest - nie potrafię o tym zapomnieć... ale ciesze się, ze szczęścia innych dziewczyn[emoji3590] Może i mi się jeszcze kiedyś poszczęści
Kochana zobacz, ja miałam być mama w marcu, a zostaną nią w maju. To pewne, ze w koncu się uda!

Zobacz załącznik 924753
Dagus raz jeszcze gratulacje i duzo zdrowka dla Was obu;* Pola jest urocza<3

Gratulacje córeczki :)dziewczyny jutro okres mam dostać a jak nigdy nie bolą mnie wcale piersi tylko od 6 dni co też mnie dziwi podbrzusze od 2 dni mniej i testowałam 2 dni temu to wyszedł Mi cień kreski ale naprawdę blada ,mój mówi że tak zawsze wychodzi.wiec czekam do jutra i zrobię rano kolejny:)co mówicie jest szansa miała tak któraś?:)

Zobacz załącznik 924753
Jaka cudowna Pola[emoji7] Dagmara teraz to z już będzie tylko lepiej. Bierz przeciwbolowe jeśli boli i dużo się ruszaj.

Ostatnia edycja:
reklama
Zobacz załącznik 924753
Jeju gratuluje [emoji7][emoji7] zdrowka dla was obu ! [emoji8][emoji8][emoji8]

Do góry